LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] [b]Zeer slechte ervaring met Bruynzeel Keukens[/b]

Goede of slechte ervaringen met keukens? Geef hier jouw mening.
semmetje

[b]Zeer slechte ervaring met Bruynzeel Keukens[/b]

Ongelezen bericht door semmetje »

Na een jaar van veel keukenellende is de keuken eindelijk helemaal klaar.
Maar wat een ongelofelijk slechte service en klantvriendelijkheid van Bruynzeel keukens.
Dat er bij een keukentransport een ongeluk kan gebeuren met een pompwagen die op een pallet valt, dat is ontzettend balen, maar ja het is gebeurd en daar doe je op dat moment niets aan. Ik was ook van goed vertrouwen dat alles binnen de korste keren weer zou worden opgelost. Een kolomkast van het kookeiland kapot, verschillende frontjes van lades en van de kasten van de achterwand, een nieuwe combimagnetron van een goed merk dat na 5 weken al stuk was en maar wachten wachten en wachten tot er een monteur komt, bel je uiteindelijk zelf naar Siemens blijkt er helemaal geen melding te staan, oven gerepareerd maar na 1 keer gebruik weer stuk, weer een aantal weken wachten op een nieuwe oven, verkeerde dag afspreken en ga zo maar door. Bijna een jaar later, 20 montageafspraken, 45 telefoontjes en een aantal brieven en mailtjes en heel heel veel ergenis en maagpijn later is het dan toch afgekomen.
Je betaald veel geld en daar mag je toch op z'n minst voor verwachten dat men je terugbelt als ze dat zelf afspreken te zullen doen maar niet hoor. Weer een paneel dat afgeleverd zou worden en weer is het beschadigd, weer 8 weken wachten en dat keer op eer en elke keer als belt om te informeren voel je je behandelt als een zeurpiet, terwijl zij steeds de fout in gaan. Met zo'n nieuwe aanschaf zou je toch heel blij moeten zijn? Dat blije gevoel heb ik over de nieuwe keuken niet echt gehad.

Na heel veel debatteren en discussieren heb ik een kleine schadevergoeding ontvangen maar een excuus over de gang van zaken is niet gekomen en verwacht ik ook niet meer.
Een klein gebaar en een paar simpele woorden op papier zodat je je gewaardeerd voelt als klant is volgens mij de beste reclame, maar nu krijgen ze dit.

Koop nooit bij Bruynzeel!

Dit is het laatste wat ik over de keuken heb geschreven en nu ga ik proberen er toch van te genieten en er lekker in te kokkerellen.

pfff

Re: [b]Zeer slechte ervaring met Bruynzeel Keukens[/b]

Ongelezen bericht door pfff »

Maar had je hem nu bij Bruynzeel gekocht, of bij een winkel die
Bruynzeel als merk voert ??

( nb een reclamatie is in de regel na 2 weken binnen, lakfrontje
kan iets langer duren , maar 8 weken is buiten proporties)

semmetje

Re: [b]Zeer slechte ervaring met Bruynzeel Keukens[/b]

Ongelezen bericht door semmetje »

De keuken is inderdaad gekocht bij Bruynzeel Keukens zelf.

Daarom werd het ook zo ongelovelijk vervelend omdat het elke keer zolang duurde. Lang genoeg om er weer achteraan te gaan bellen wat ook weer geld kost maar vooral heel veel ergernis.

Wel heb ik het geluk gehad dat ik een groot deel van de keuken nog niet had betaald, dat zou ik doen na complete oplevering.

Het is nog zover gekomen dat ik er een advocaat bij heb gehaald omdat mondelinge financiële afspraken niet na zijn gekomen.
Ongeveer een maand of 2 daarna is alles afgerond, gelukkig.


Gesloten