LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Kinderopvang de Boezemvrienden

Discussieer hier over kinderopvang.
Wil Bogaar
Berichten: 1
Lid geworden op: 27 nov 2008 19:23

Kinderopvang de Boezemvrienden

Ongelezen bericht door Wil Bogaar »

Hoi ik wilde graag weten of iemand anders ook negatieve ervaringen heeft met kinderopvang kinderdagverblijf de Boezemvrienden.

Om te beginnen is het zeer onhygiënisch, m'n zoon heeft verschillende infecties daar opgelopen.

De kinderleidsters lopen gewoon op hun buiten-schoenen door de ruimte waar de kinderen kruipen en spelen (BAH), en normaal abn spreken laat ook te wensen over.

Ik ben bij aanvang zo voor de gek gehouden, men maakte alles mooier dan het was, ik heb zo'n spijt dat ik erin ben gestonken.

Ik was een maandje te laat met betalen en werd gelijk gedreigd met stopzetting van de kinderopvang bij de Boezemvrienden.

De kinderen krijgen overde hele dag alleen crackers, fruit en brood te eten, niet eens een warm hapje, vreselijk gewoon.

De service bij kinderopvang de Boezemvrienden is in één woord gewoon verschrikkelijk.

Het is gewoon een bende die alleen aan snel geld verdienen denkt, en helemaal geen #### om je kind geeft.

Ik ben zsm van opvang veranderd.

Is er iemand anders die dit ook heeft ervaren? ik hoop echt dat dit maar één incident was, anders moeten ze per direct gesloten worden.

Het gaat om de kinderopvang kinderdagverblijf de Boezemvrienden in Rotterdam.

Kicoa
Berichten: 100
Lid geworden op: 08 apr 2007 23:26

Re: Kinderopvang de Boezemvrienden

Ongelezen bericht door Kicoa »

Tjongejonge wat een geneuzel!

Jonge kinderen lopen overal infecties ook en dus ook (en zeker) op een kinderdagverblijf waar al die snotapen bij elkaar in 1 ruimte zitten.

U, uw huisgenoten en uw bezoek lopen zeker nooit op buitenschoeisel in huis en doen in de zomer steeds slofjes om de blote voeten als u van buiten komt?

Als alle ouders een maandje te laat betalen krijgen de leidsters hun salaris ook niet op tijd. Niet betalen = geen diensten meer leveren. waarom betaalt u niet gewoon op tijd? U ontvangt uw kinderopvangtoeslag toch ook op tijd? Behoorlijk onfatsoenlijk om uw rekeningen niet op tijd te betalen.

Waarschijnlijk loopt uw kind een groei- en ontwikkelingsstoornis op als hij overdag geen warm eten krijgt. Bent u zelf soms te beroerd om voor hem te koken als u thuis komt? Waarom moet een kind op de opvang warm eten? En als het daar zo onhygienisch is als u zegt, wees dan blij anders zou hij wellicht nog een voedselvergiftiging hebben opgelopen.

Ik ben blij voor de Boezemvrienden dat zij u kwijt zijn!

Gesloten