LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] renteverhoging HDV

Een lening afgesloten of van plan dit te gaan doen? Bespreek het in dit topic.
hansny
Berichten: 1
Lid geworden op: 20 mei 2009 15:37

renteverhoging HDV

Ongelezen bericht door hansny »

Hallo luitjes.

Ik heb eeb lening lopen bij de HDV.
Nou willen die volgende week al de rente met 0,7 % verhogen
Dan ga ik 11,4% rente betalen terwijl ik bij het afsluiten van de lening in juni van 2007 maar 7,9% aan rente kwijt was.
Jullie zullen dan wel zeggen, sluit ergens anders een nieuwe leneing af , maar dat kan ik iet daar ik in de WW zit.
Heeft iemand misschien een endere oplossing???
Alvast bedankt

elmagico
Berichten: 4
Lid geworden op: 06 nov 2008 10:38

Re: renteverhoging HDV

Ongelezen bericht door elmagico »

yup wij zijn er ook ingetuind. We begonnen met 316 euro en het was allemaal veeeeeel voordeliger om naar hun over te stappen zij die k*t knaap aan de telefoon. We betalen nu inmiddels 608 eu een verhoging van bijna 100%, ben benieuwd wat de verrassing van volgende maand zal zijn. Want die zal ik zeker weten gaan storneren!!! Het is uit de zotte dat dit gewoon kan in Nederland dat organisaties zo verhoging en het grappige is "je betaald alleen maar Rente", er word totaal niets maar dan ook niets afgelost. Het geleende bedrag is niet meer het geleende bedrag maar meer!!!

Waarom doet de politiek niks tegen dit soort oplichterij, en vinden ze het gek dat mensen niet meer hun vaste lasten kunnen betalen. Dit soort organisaties maakt misbruik van de huidige crisis en wij als consument kunnen nergens aankloppen om dit soort praktijken tegen te gaan en er een melding van te maken.

Volgende maand is de rente verhoogd zeker weten en dan storneer ik het en zal ik het bedrag betalen die in eerste instantie was afgesproken 316 eu, ze kunnen mn rug op, dan maar naar de rechter! Krijg ik geen gelijk dan maar huis verkopen en emigreren naar het buitenland en mogen ze die lening op hun buik schrijven want van mij krijgen ze geen cent meer dan het eerste afgesproken bedrag!

Boos boos boos, NL is een fijn land zonder deze oplichters praktijken!!!

Gesloten