LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] letselschade verzekering en experts

Heb je letselschade opgelopen? En ben je niet correct behandeld? Laat het ons weten.
arthur_v

letselschade verzekering en experts

Ongelezen bericht door arthur_v »

Hallo allemaal,

Graag wil ik jullie uitnodigen eens aan te geven met welke verzekeringsmaatschappij cq expert jullie overhoop liggen. Het lijkt mij een zinvol gegeven als we eens wat meer inzichtelijkheid genereren in de nogal vage verzekeringshandel en -wandel.

Zo loop ik nu al weer een jaartje rond met een whiplash en diverse verdraaide rugwervels en gebeurt er dus ogenschijnlijk niets........ Het enige wat wel gewoon doorgaat zijn uiteraard rekeningen, deurwaarders etc etc. Ook de materiële schade werd natuurlijk waardeloos afgehandeld...........dat kon er nog wel even bij.

Het betreft hier de dubieuze gang van zaken van verzekeraar Allianz/Royal Nederland en expert ITEB. Leuk om te weten : ITEB is een volle dochter van Allianz !!!! Lekkere onafhankelijke expert dus (niet).

Met voorgaande informatie zijn we misschien nu niet zelf geholpen, maar ik denk dat als we deze beerput maar ver genoeg opentrekken er door de foute verzekeraars conclusies zullen worden getrokken...

Ik ben nu op een punt aangekomen dat ik helemaal niet meer vezekerd wil zijn bij wie dan ook als gevolg van deze slachtoffer-behandeling, want laten we wel wezen, als slachtoffer worden wij wel allemaal verder naar de knoppen geholpen dan noodzakelijk, alleen omdat verzekeraars niet graag uitkeren.


Arthur

Gast

Re: letselschade verzekering en experts

Ongelezen bericht door Gast »

Hoi Arthur,

Lees mijn stukje over letselschade/achmeapersonenschade.
Ook van die grapjurken waarmee het nog immer niet wil opschieten.
En gebeld dat ik heb. Overigens kan UWV er in voorkomende gevallen ook wat van. En dank zij het ongeval en helaas de daaruit voortvloeiende WAOkeuring werd ik zo'n "voorkomend geval".

Hans

Gast

Re: letselschade verzekering en experts

Ongelezen bericht door Gast »

Wat let je om zelf een expert in te schakelen?

arthur_v

Re: letselschade verzekering en experts

Ongelezen bericht door arthur_v »

Beste Gast,

Misschien nieuw voor je, maar weet je wat dat kost ?? Tot op heden nog nul euro ontvangen en ook geen uitkering ofzo......... Experts beloven van alles, maar eerst betalen.

Arthur

Gast

Re: letselschade verzekering en experts

Ongelezen bericht door Gast »

Die kosten zijn verhaalbaar zie artikel 6:96 BW:

Artikel 96
1.Vermogensschade omvat zowel geleden verlies als gederfde winst.
2.Als vermogensschade komen mede voor vergoeding in aanmerking:
a. redelijke kosten ter voorkoming of beperking van schade die als gevolg van de gebeurtenis waarop de aansprakelijkheid berust, mocht worden verwacht;
b. redelijke kosten ter vaststelling van schade en aansprakelijkheid;
c. redelijke kosten ter verkrijging van voldoening buiten rechte, wat de kosten onder b en c betreft, behoudens voor zover in het gegeven geval krachtens artikel 241 van het Wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering de regels betreffende proceskosten van toepassing zijn.

Gast

Re: letselschade verzekering en experts

Ongelezen bericht door Gast »

p.s. Het is niet de expert die uitkeert, maar Allianz zelf.
Informeer daar eens waar het wachten op is.
Mocht het antwoord niet bevredigend zijn, dan kan je altijd een klacht indienen bij het afdelingshoofd of uiteindelijk de divisiedirecteur, dhr Gelsing.

(nee dus, ik ben niet nieuw in verzekeringsland)

Gesloten