LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] letselschade na een ongeluk

Heb je letselschade opgelopen? En ben je niet correct behandeld? Laat het ons weten.
johannaweb
Berichten: 49
Lid geworden op: 17 feb 2004 07:12

letselschade na een ongeluk

Ongelezen bericht door johannaweb »

hallo,

ik heb een vraagje, hoe zit het met letselschade na een verkeersongeluk?? ik hoor zulke tegenstrijdige verhalen.

de ene zegt dat je hier in nederland geen letselschade kan krijgen omdat je werkgever toch gewoon het loon doorbetaald, de andere zegt dat je wel letselschade kan krijgen en dat dat 150 euro per dag dat je thuis hebt gezeten en niet kon werken is.

is er hier iemand die weet hoe het nu precies zit??

hnsab

Re: letselschade na een ongeluk

Ongelezen bericht door hnsab »

Hoi,

Ligt er ook een beetje aan wat voor letsel je opliep en hoe "goed" dat te objectiveren is.
Gebroken ledematen zijn dus wat dat betreft geen probleem. Zeeeeeer goed zichtbaar.
Maar als het bv. Whiplash betreft staat je zeer waarschijnlijk een lijdensweg te wachten als die klachten niet vanzelf binnen een half jaar verdwijnen.
Daarna komt nl. de "Beroepsgroepfamilie" Hyppocrietes op bezoek die nog nimmer van de nieuwe artseneed hebben gehoord.

Groet,

Hans

Jaliks
Berichten: 21
Lid geworden op: 14 feb 2004 11:03

Re: letselschade na een ongeluk

Ongelezen bericht door Jaliks »

Het is wel erg kort door de bocht om te beweren dat als je whiplash hebt, dan maar een lange lijdensweg ontstaat. Voorzover iemand letsel oploopt door een schuldige derde en de veroorzaker heeft een aansprakelijkheidsverzekering die de schade dekt, dan krijg je altijd een vergoeding. De hoogte van deze vergoeding hangt wel van een aantal factoren af, zoals ernst van het letsel (smartengeld) , behoefte aan extra hulp in de huishouding, verlies aan verdienvermogen en ga zo maar door.

Bovendien is het waar dat de klachten medisch objectiveerbaar moeten zijn (dus een arts moet de lichamelijke klachten kunnen vaststellen), maar bij een echte slachtoffer zal een goede belangenbehartiger hier geen moeite mee hebben,

De normering van EUR 150,00 per dag is iets wat ik nooit ben tegengenkomen en hoop dat ook nooit tegen te komen, dus geloof daar aub niet in.

Een goede tip, schakel een deskundige in die u kan helpen met het verhalen van de schade. Het hoeft niet eens een advocaat te zijn, er zijn talloze bureaus die letselschades verhalen.

Succes ermee,

Jaliks

b.olsen

Re: letselschade na een ongeluk

Ongelezen bericht door b.olsen »

meld je aan bij de vereniging van letselschadeslachtoffers die hebben mij ook goed geholpen na twee advocaten en drie jaar. laat je nooit ompraten als de scheinheiligen van de tp in je huiskamer zitten trap ze desnoods de deur uit als je boos wordt heb ik ook gedaan en dat van die 150 euro klopt inderdaad niet het bedrag wat je krijgt is afhankelijk ,van je letsel inkomen ,huidige leef,werk,en financiele situatie , maar maak wel een minimumbedrag voor jezelf van wat je wilt krijgen en probeer daaraan vast te houden veel succes grt bjorg

Gesloten