LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Markus Verbeek geeft na half jaar prijsstijging van 40%!

Problemen met jouw opleiding of ervaringen? Bespreek ze hier.
Margo25
Berichten: 1
Lid geworden op: 07 jan 2015 15:00

Markus Verbeek geeft na half jaar prijsstijging van 40%!

Ongelezen bericht door Margo25 »

Mag ik even openlijk mijn frustratie uiten over Markus Verbeek Praehep opleidingsinstituut!

Mijn advies: zoek je een avondopleiding of een opleiding naast je baan, ga niet naar Markus Verbeek als je niet achteraf genaaid wilt worden!

Het begon allemaal heel goed, je boeken bestellen zoals bij elke andere school, locatie Groningen perfect voor mij , communicatie en docent goed. Het is vrij duur zo'n avondopleiding, maar dat weet je van tevoren.

Helaas werd het grapje bij Markus Verbeek nog wat duurder! Ik had 2 modules gehad die allebei 8 lessen van 2,5 uur bevatte (20 lesuren), dit kostte €301,50 per module. De 2 modules daarna werden wat ingekort, dat waren allebei 6 lessen van 3 uur (18 lesuren). Toen kreeg ik ineens een factuur van NIET €301,50, maar (voor minder lesuren!!) moest ik ineens €427,50 betalen per module! Een prijsstijging van 40%!!

Toen ik hierover een klacht stuurde naar Markus Verbeek, kreeg ik 2 MAAND later een reactie!!! (nadat ik er 2x achteraan heb gebeld en nog 2x er achter heb gemaild!!)!

En de reactie op mijn klacht was al helemaal een lachertje!! Ze had het uitgezocht en er was inderdaad een prijsstijging geweest, dat kan gebeuren per module of jaar. Dus de prijs van €427,50 zou blijven staan. Als ik om deze reden de opleiding zou willen annuleren dan zou dat wel kosteloos kunnen!!!

FIJN MEVROUW DAT IK DE OPLEIDING KOSTELOOS KAN ANNULEREN ALS IK VAN DE VOLLEDIGE OPLEIDING NOG 1 LES TE GAAN HEB EN DAN KLAAR BEN!!!!!!!!!!

Deze KEUS heb ik dus niet!

Ik vraag mij heel erg af waar deze mega prijsstijging vandaan komt!? En waar ik nou eigenlijk voor betaal! Betaal ik ervoor dat JULLIE Markus Verbeek naar de NCOI zijn gegaan (of samen zijn gaan werken?!).

Of misschien deze leuke verrassing!: Halverwege de opleiding verplichtte Markus Verbeek ineens dat je de studieboeken bij hun kocht. Omdat ze hoorde dat niet alle studenten dit op prijs stelde kreeg je 50% korting op de boeken! Dit is fijn! Of moeten we met deze prijsstijging op het lesgeld toch onze volledige boeken zelf betalen!?!

(even voor de duidelijkheid bij de prijs van €427,50 zit het geld voor de boeken nog niet bij in. Dit stond er apart onder bij de factuur (€50,-) dus voor de laatste 2 modules betaal je €477,50 (excl.btw) per module)

Als laatste frustratiepunt en argument: Markus Verbeek zet op internet wat de volledige opleiding je zal gaan kosten, hier hou je rekening mee. Een prijsstijging van een paar 10tjes oké, maar ineens €252,- meer vragen voor minder les! Wie zou er niet verbolgen over zijn!

DUS DE PRIJS DIE MARKUS VERBEEK OP INTERNET ZET VOOR DE OPLEIDING. GELOOF HET NIET, WANT EEN HALF JAAR LATER VERHOGEN ZE HET ZOMAAR MET 40%!!!!

Jammer dat jullie Markus Verbeek aan het einde van mijn opleiding toch zo'n slechte naam opbouwen!

Bedankt Markus Verbeek Praehep‬ voor het jatten uit mijn portemonnee!!

Ik heb nog geprobeerd om minder te betalen en een bedrag van €411,50 per module overgemaakt (dit zal dan een prijsstijging zijn van 20% wat al veel is voor minder lesuren!), maar ik krijg nu een laatste herinnering om de rest te betalen en ik heb geen zin in incassobureau's. Dus heb de rest nu ook maar overgemaakt. Maar ik vind dit echt niet kunnen!!

Bor Komorovski
Berichten: 1718
Lid geworden op: 05 jul 2006 10:13

Re: Markus Verbeek geeft na half jaar prijsstijging van 40%!

Ongelezen bericht door Bor Komorovski »

Is dat dan aangekondigd? Ik neem aan dat je voor een nieuwe module je separaat moet inschrijven. Stond daar geen prijs bij? En wat zeggen de algemene voorwaarden?

Gesloten