LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] ncoi opleiding kosteloos annuleren

Problemen met jouw opleiding of ervaringen? Bespreek ze hier.
suo jure
Berichten: 1
Lid geworden op: 10 nov 2010 11:28

ncoi opleiding kosteloos annuleren

Ongelezen bericht door suo jure »

NCOI vermeldt niet dat als je nog geen studiemateriaal hebt ontvangen of daar nooit voor is getekend bij levering je wegens wanprestatie gewoon op elk gewenst moment kosteloos kan annuleren. Voor meer informatie kan je op internet informatie zoeken over de algemene levering en betalingsvoorwaarden. Annuleren kan je met terugwerkende kracht doen als je kan aantonen dat je op het moment van de eerste annulering nog steeds geen studiemateriaal had ontvangen en zij jou toch verplichten om te betalen.
Tip! Dus alle mensen die in het verleden hun opleiding wilden annuleren terwijl zij nooit studiemateriaal hebben ontvangen en annuleringskosten zijn doorberekent adviseer ik alsnog om rechtmatig hun geld terug te vorderen.Op het moment dat u geen studiemateriaal ontvangt en de opleiding al is aangevangen is er sprake van een wanprestatie. Bij afstandsonderwijs start de opleiding feitelijk bij afname van het studiemateriaal.. Op basis van wanprestatie kunt u uw geld terugvorderen. Zolang u nooit op de les bent geweest en verder niks met die opleiding heeft gedaan is het het proberen waard.

Zie onderstaande link of u zelf recht heeft op het ontbinden van een contract wegens wanprestatie en vergelijkt u die eens met de algemene voorwaarden die zijn opgesteld door de particuliere onderwijsinstelling waarmee u een verbintenis bent aangegaan



http://www.nrto.nl/kwaliteitslabels_en_ ... orwaarden/

Gesloten