LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Seroxat

Ervaringen met medicijnen? Geef hier jouw mening.
Eric

Seroxat

Ongelezen bericht door Eric »

Bij mij werkte het goed, tot dat ik last kreeg van ontzettende slaap aanvallen waar ik niet tegen kon vechten was behoorlijk lastig vooral omdat het elk moment van de dag op kwam.
Voor de rest vlakte het mijn gevoel op een gegeven moment wel erg af, had ik zelf weinig last van maar was voor mijn omgeving minder.

Ben er na een jaar mee gestopt(heel langzaam afbouwen).
En ondanks dat het in eerste instantie goed werkte ben ik blij dat ik het niet meer gebruik of hoef te gebruiken.

GERDI KASPERS

Re: Seroxat

Ongelezen bericht door GERDI KASPERS »

Beste Eric,
ik ben een aantal jaren geleden al afgebouwd met seroxat tot een halve tablet.
nu wil ik er helemaal vanaf....maar het laatste stuk is moeilijker dan het eerste.
ik heb geprobeerd een halve om de dag te slikken maar ik word steeds duffer en slomer in mijn hoofd.
op advies van een vriendin ben ik een kwart iedere dag gaan slikken omdat zij vond dat als je 1 dag helemaal niets neemt de wisselwerking te groot is...
dit ben ik nu ook aan het doen maar merk nog steeds niet dat mijn reactievermogen vooruit gaat...
wil jij mij een tip geven?

Peter

Re: Seroxat

Ongelezen bericht door Peter »

Beste gerdi Kaspers

Wilde jouw ook wat vragen. Kan je door Seroxax erg wantrauwig? Dat vraag ik om het volgende, mijn relatie is een week en dan kan het toeval zijn maar zo zie ik dat niet want het is precies in de aanloop(een week) dat haar ouders op vakantie zijn gegaan. Met haar vorige vriend was dat ook zo, ben toen met haar vreemdgegaan. Nu achteraf zei ik dingen in. Denk dat ze het niet uit durfde te maken en mij daarvoor gebruikt heeft, ik ken haar al heel me leven en ben weleens wat met vriendin van haar gehad, maar nooit met haar. De meiden die bij ons in het groepje zaten klikte het niet mee, en ze ontmoete een andere vriendin(helemaal haar type niet) merkte hoe ik haar zag praten. In het begin van onze relatie heeft ze gezegt dat ze niet op haar tenen wilde lopen en ik zei dat dat niks uitmaakte. Ze wilde nooit dat ik ging stappen alleen en was erg wantrauwig.
Komt dat door het feit dat ze bang is dat ik dat bij haar ook doet? Ze reed weleens met iemand mee naar huis en dat vond ik niet erg, maar andersom hoefde dat niet te gebeuren, en op een gegeven moment zei ze tegen me hij wilde me zoenen maar ik zei daar begin ik niet aan. En hoor later dat ze als ik er niet bij was dingen omdraaide die ze tegen mij zei. Zelfs zo erg dat ze jarloers wordt als ik in een bladje van de panorama zat te kijken en er stonden naakte vrouwen in.

Kan je met zulke mensen leven, ze slikt al 1.5 seroxax(althans dat zegt ze)

Gesloten