LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] (h)erkenning

Ervaringen met medicijnen? Geef hier jouw mening.
manon

(h)erkenning

Ongelezen bericht door manon »

Hallo allemaal.

Er zijn toch wat dingen die ik me afvraag nl.
of als je echt gevoelsmatig veranderd ik slik seroxat nu bijna een jaar en ben over een heel hoop dingen anders gaan denken.
Voordat ik ermee begon waren er een paar dingen die ik heel graag wilde bv trouwen en ik wilde ook heel graag een kind.
Maar nu hoeft het voor mij allemaal niet meer gewoon geen behoefte er meer aan en om heel eerlijk interreseert mij dat allemaal niet meer en dat is niet het enigste,
Ook in het dagelijks leven hoeft het voor mij allemaal niet meer zo nodig niet dat ik depressieve gevoelens of gedachtes
heb maar ik heb zoiets van het zal allemaal wel.
Net zoals met sociale contacten ben ik ook heel makkelijk geworden vroeger ging ik bijna iedere dag wel met iemand weg en nu heb ik nog een vriendin over die weet dat het me allemaal `niets` schelen kan wat en hoe mensen over me denken en zij accepteerd dat ook.
Nu vraag ik me af of er mensen zijn die dat ook herkennen want mijn huisarts slikt volgens mij ook seroxat want hij zegt dat dat best zou kunnen maar weet het verder ook niet precies en verwijst me door naar de bijsluiter.
Ik wil nog wel even kwijt dat ik heel tevreden ben over mijn huisarts want hij helpt waar hij kan en dat was ik van mijn vorige huisarts niet gewend.
Groetjes.

Gesloten