LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] orion waterbedden te groningen

Goede of slechte ervaringen met meubels? Geef hier jouw mening.
bronsema
Berichten: 2
Lid geworden op: 16 mar 2012 20:24

orion waterbedden te groningen

Ongelezen bericht door bronsema »

Wij hebben 3 jaar geleden een boxspring gekocht bij Orion in Groningen. Volgens degene die het bed geplaatst heeft hoefde ik de matrassen maar 1x per 6 weken te draaien. Na 6 week was mijn man zijn matras al beschimmeld. Contact opgenomen met Orion, was niet hun probleem. De laatste maanden kregen wij steeds meer rugklachten, enkele weken geleden stond mijn man compleet scheef toen hij uit bed stapte.
Contact met Orion opgenomen, de topper viel buiten de garantie (3 jaar en 1 maand oud), maar wij konden dezelfde topper kopen met korting. Overleg gehad en zaterdags naar Orion gereden om te overleggen. Daar werd er een beetje lacherig gedaan over onze klachten en er werd geen passende oplossing geboden. Ondertussen advies gevraagd bij een andere beddenspecialist en die heeft het bed bekeken en ons geadviseerd en nieuw bed te kopen, de matrassen waren ook al doorgezakt.
Weer een mail gestuurd naar Orion, met ons klachten en aangegeven dat een bed toch niet in 3 jaar af kan zijn, geen reactie. Een nieuw bed besteld bij een andere leverancier en weer een mail gestuurd naar Orion over de gang van zaken, onze extra kosten en de slechte service. Weer geen enkele reactie gehad. Bij dezen dus maar op dit forum laten weten dat je geen bed moet kopen bij Orion in Groningen.

devious
Berichten: 1392
Lid geworden op: 13 jan 2010 22:14

Re: orion waterbedden te groningen

Ongelezen bericht door devious »

maar ik had dat matras 3 jaar geleden al dwars door de winkelruit gegooid hoor. Was niet mijn probleem. Na 6 weken hoort een matras niet te gaan schimmelen. Wa's dat nou weer voor iets geks dat daar niks mee gedaan wordt?

crazyme
Berichten: 8151
Lid geworden op: 10 jun 2005 23:34

Re: orion waterbedden te groningen

Ongelezen bericht door crazyme »

devious schreef:maar ik had dat matras 3 jaar geleden al dwars door de winkelruit gegooid hoor. Was niet mijn probleem. Na 6 weken hoort een matras niet te gaan schimmelen. Wa's dat nou weer voor iets geks dat daar niks mee gedaan wordt?
Welk materiaal is gaan schimmelen ? De meeste matrassen bestaan voor bijna 100% uit synthetische materialen. De schimmel komt dan van buiten. Door onvoldoende ventilatie.

Dus misschien moet devious zichzelf ook maar ergens door een etalageruit gooien.

bronsema
Berichten: 2
Lid geworden op: 16 mar 2012 20:24

Re: orion waterbedden te groningen

Ongelezen bericht door bronsema »

De ventilatie van de boxen is niet goed geweest, ik haal mijn matrassen normaal wekelijks van het bed om te luchten. Dit was volgens de verkoper niet nodig, 1x per 6 week was genoeg, als hij ons een goed ventilerend bed had verkocht was het misschien genoeg geweest ja, maar nu dus niet. Ik vind het gewoon kl.... service als je klanten geen oplossing biedt voor klachten die door verkeerde verkoop ontstaan.

sjoegel
Berichten: 3081
Lid geworden op: 09 okt 2007 19:19

Re: orion waterbedden te groningen

Ongelezen bericht door sjoegel »

Mogelijk is uw matras veel te vochtig door lekkage bijvoorbeeld. Dan krijg je schimmel op de gekste plaatsen zoals onder en in het matras. Schimmel is een indicatie dat er veel vocht is en bacteriën. Schimmel kan gezondheidsklachten geven. Is het dak niet lek ? je hoeft het niet direct te zien. het kan ook achter het dakbeschot zitten.
Ik zou het eerst daarin zoeken alvorens de beddenman lastig te vallen. heeft U een hygrometer geplaatst ?
Als je een schuin dak hebt dan moet je vaak scheef staan. Mogelijk zag U dat.

devious
Berichten: 1392
Lid geworden op: 13 jan 2010 22:14

Re: orion waterbedden te groningen

Ongelezen bericht door devious »

bronsema schreef:.. Na 6 week was mijn man zijn matras al beschimmeld...
Geef toe dat het wel heel vreemd is als er van een tweepersoonsbed maar 1 matras is beschimmeld.

Gesloten