LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] BeterBed ?

Goede of slechte ervaringen met meubels? Geef hier jouw mening.
rob1806
Berichten: 2
Lid geworden op: 07 jun 2006 11:18

BeterBed ?

Ongelezen bericht door rob1806 »

Pas op wanneer u een bed bij BeterBed wilt kopen :


Begin December 2005 hebben wij een Boxsping van het merk Kärlsson gekocht bij Beterbed. De prijs lag zo rond de 3.000,= Euro. Het bed werd geleverd op 10 februari 2006. Na een nacht of 2 op het bed te hebben gelegen begon de topper (de bovenste matras) door te zakken en kuilen te vertonen, hiervan is iets later door ons melding gemaakt, op 30 maart heeft de service monteur ook geconstateerd dat de topper niet goed was en een opdracht uitgeschreven voor een nieuwe.Op 4 mei was het dan eindelijk zo ver, de nieuwe topper werd geleverd, de monteur kwam er toen achter dat de matrassen ook niet goed waren (ook kuilen ) dus ook weer nieuwe matrassen besteld. We hadden tijdens de wachttijd van de nieuwe topper niet meer op het bed gelegen want dat gaf toch wel erge rugklachten en slapeloosheid.
Wederom lang wachten op de nieuwe matrassen (verzoeken voor een snelle levering, aan het adres van de serviceafdeling werden afgedaan met "we kunnen niks voor u doen" , 1 van ons is toen toch maar in het bed gaan slapen en de ander op het logeerbed).
1 juni was het dan eindelijk zo ver.... De nieuwe matrassen werden geleverd. Eindelijk weer met ons tweeën in 1 bed en een keer lekker slapen....
Helaas, die nacht onrustig geslapen en in de ochtend met rugpijn opgestaan. Weer kuilen in de matrassen. BeterBedter weer gebeld met het verzoek alles maar weer op te halen ( na 6 maanden srtijd ben ik moe )
Helaas geeft beterBed niet direct thuis. De service afdeling heeft geen bevoegdheden, mag alleen alles doorgeven, wordt dus weer wachten op een Service monteur ( weer weken op het logeerbed )
Vandaag 7 juni nog steeds geen bericht van BeterBed ontvangen

Mensen...
Pas dus op bij aanschaf van een bed bij BeterBed


Groet
Rob

Gesloten