LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] meubels

Goede of slechte ervaringen met meubels? Geef hier jouw mening.
Gast

meubels

Ongelezen bericht door Gast »

Graag wil ik iedereen onder aandacht brengen over aannemers, aankopen en meubels.
Bij aankoop of bij overeenkomst moet je heel zorgvuldig alles zeker tien keer goed lezen en vragen en alles op papier laten zetten met naam,datum en handtekening en nooit vooruit betalen en niet klakkeloos
overal een handtekening zetten voor akkord.
Ik heb zelf heel veel ervaring en heb heel veel ellende gehad en meegemaakt en uiteindelijk via gerechtelijke procedures de zaken gewonnen. En nog iets, neem altijd een rechtsbijstand verzkering voor een paar euro per maand, want je weet maar nooit.
Ik heb zelf bij Pronto meubels in Almere spullen gekocht met een kleine aanbetaling en de afspraken voor gratis bezorgen(zwart op wit staat op de bon) en toch bij levering geven zij aan dat ik zelf de spullen in hun magazijn moet ophalen en dat zij niks van afweten van gratis bezorgen.
MAAAAAAAAAAAAAR op de bon staat alles compleet met handeteking en naam van de verkoper. Als je dom bent wordt je ter plaatse genaait.
En let op niet alle aannemers zijn vak mensen, want zij kunnen jouw klusjes verknallen.
En ik heb ergens een bericht over Bo concept gelezen, maar de service van hem is prima en mijn spullen worden gratis thuis bezorgd zonder enige discussie. :roll:

Gast

Re: meubels

Ongelezen bericht door Gast »

duhhhhhhhhhhh

Gast

Re: meubels

Ongelezen bericht door Gast »

Wie is er nu dom? Ik geloof na het lezen van je berichtje toch echt dat jij dat bent :roll:

Gesloten