LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Scandic Bedden

Goede of slechte ervaringen met meubels? Geef hier jouw mening.
p.janssens
Berichten: 1
Lid geworden op: 07 jun 2012 09:27

Scandic Bedden

Ongelezen bericht door p.janssens »

Zie hioeronder mijn ervaring met Scandic bedden, deze brief hebben ze vandaag in mail vorm van mij gekregen:

Ik heb op 23 januari 2012 in de vestiging van Scandic in de woonmall in Rotterdam een bed gekocht. Het is nu 7 juni en ik heb mijn bed niet.

Er is bij het bestellen in de winkel toegezegd en op de bon vermeld dat de levertijd 8 tot 10 weken is. Ik zelf heb toen al in de winkel gezegd ik houdt rekening met 12 weken.
Ik heb na 10 weken gebeld en kreeg te horen dat het bed nog niet klaar was. Vervolgens na een week of twee nogmaals gebeld nog niet klaar. Daarna meerdere malen contact gehad met diverse medewerkers. 16 mei een mail ontvangen van Scandic dat mijn bed in week 22 binnen zou komen en dat ik voor het wachten 10% korting zou krijgen.
Op 1 juni bel ik Scandic of mijn bed binnen is gekomen die week. Een enthousiaste dame verteld me dat het bed dinsdag 5 juni binnen komt (dit is dus weer een week later).
Op dinsdag 5 juni bel ik met Scandic en krijg via Patrick te horen dat hij even moet bellen en dat hij me terug gaat bellen. Ik moet zelf om 17.30 uur terugbellen. Hij verteld me dat ik mijn bed niet krijg deze week. Het is nog niet klaar. Ik vertel hem hoe ik over Scandic denk en vervolgens heeft Patrick mij zover weten om te praten dat hij me belooft de volgende dag dus 6 juni voor de middag een mail te sturen met daar in de belofte dat ik mijn bed op vrijdag 15 juni geleverd krijg en hij dacht dat er nog wel een extra korting , die ik gevraagd had, bij zou kunnen dus een totale korting van 20%. Dit moest hij met iemand anders bespreken want hij had niet de mogelijkheden dit zelf toe te zeggen.
Op 6 juni komt er geen mail! ’s Middags om 18.30 uur wordt ik gebeld door een mevrouw die begint met de woorden “ik heb een spijtige mededeling voor u” . etc etc. Ik heb haar verteld dat ik dit bed niet meer hebben wil en dat zij mij dit op de mail moet zetten. Krijg ik een of andere smoes te horen over dat mijn mail adres het niet doet. (onzin natuurlijk)

Ik eis dat ik vandaag nog voor de middag een mail heb van jullie waarin staat dat dit bed niet meer geleverd gaat worden!

Scandic zou zich heel diep moeten schamen voor de waardeloze “service” die zij proberen te verlenen. Zoals u in bovenstaande hebt kunnen lezen ben ik degene geweest die iedere keer contact heeft moeten zoeken. Ik heb zelden zo’n slecht bedrijf meegemaakt als dat van Scandic. Ik zal ook andere instanties een benaderen om jullie werkwijze aan het daglicht te stellen.

Ik raad echt iedereen af om hier een bed te kopen. De mensen zijn niet eerlijk en geven geen service.

MAXIEM

Re: Scandic Bedden

Ongelezen bericht door MAXIEM »

p.janssens

*Je kunt jouw bericht natuurlijk ook op andere consumentenfora plaatsen. Wellicht dat je daar lotgenoten/bondgenoten aantreft, die hetzelfde overkomt. Hieronder volgen een aantal mogelijke forumadressen, waaruit je zelf kunt kiezen.

*Consumentenforums:

http://www.consumentenbond.nl/forum/
http://www.klachtenkompas.nl/?cid=sea_g ... htenkompas
http://kassa.vara.nl/discussies/
http://forum.www.trosradar.nl/
http://www.klacht.nl/
http://www.groetenvanmax.nl/?waxtrapp=faarjEsHnHUVcBT

*Ben of word je niet goed behandeld door een bedrijf of denk je dat een bedrijf zich niet aan de (wettelijke) regels houdt?
Dan ontvangt ConsuWijzer graag je klacht (klik op: Hoe dien ik een klacht in):

http://www.consuwijzer.nl/

Sukses, Maxiem.

stevencbos
Berichten: 1
Lid geworden op: 23 aug 2012 13:11

Re: Scandic Bedden

Ongelezen bericht door stevencbos »

Nooit met dit bedrijf in zee gaan, onbetrouwbaar, incomplete levering, geen service, slechte kwaliteit, heel lang wachten en geen oplossingen bieden.

12 weken geleden een bed besteld( levertijd 8 weken). Na eindeloos bellen en na vragen is het bed geleverd. De levering was incompleet en kom niet gemonteerd worden. Onbreken van alle schroeven, geen hoeslaken, geen bedpoten en de schroefdraad is verkeerd geplaatst. Weer naar de winkel geweest voor een oplossing. De oplossingen blijven uit en er is geen enkele beweging vanuit scandic. Ik heb echt nog nooit zo'n slechte service mee gemaakt. Ik heb dan ook echt zo'n spijt dat ik hier mijn bed heb gekocht. Ik raad iedereen ten zeerste af hier een bed te bestellen of uberhaupt met dit bedrijf in zee te gaan.
Gewenste oplossing
Dit bedrijf kan mij niet meer tevreden stellen!!! het enigste wat ze kunnen doen is een nieuw compleet bed leveren en installeren op een weekend dag. Andere optie is mijn geld terug storten en het bed op komen halen!! ben zo klaar met dit bedrijf.

emlouis
Berichten: 1
Lid geworden op: 18 sep 2012 15:29

Re: Scandic Bedden

Ongelezen bericht door emlouis »

Ik heb dezelfde ervaring. Het duurde eeuwig voor er geleverd werd. Toen was het e.e.a. er niet bij, en werd getracht alles goed te kletsen. Vervolgens heb ik alles moeten doen, maar nog nooit de klacht afgehandeld. Ze zwijgen gewoon.

Gesloten