LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] woonet-rijnmond

Goede of slechte ervaringen met meubels? Geef hier jouw mening.
beyon66
Berichten: 1
Lid geworden op: 17 nov 2009 20:22

woonet-rijnmond

Ongelezen bericht door beyon66 »

Let op! Vanaf 1 januari verandert de toewijzing van sociale huurwoningen!
13-12-2010
Op zoek naar een huurwoning? Voor sociale huurwoningen tot een netto huurprijs van € 652,52 stelt de Europese Commissie strengere inkomenscriteria! Per 1 januari verandert de toewijzing van sociale huurwoningen en dat heeft mogelijk gevolgen voor u. De Europese Commissie heeft de regels voor het verkrijgen van een sociale huurwoning tot een netto huurprijs van € 652,52 aangepast. Vanaf 1 januari verhuren de woningcorporaties de meeste woningen met een netto huurprijs tot € 652,52 aan woningzoekenden met een inkomen tot € 33.614 (gezamenlijk belastbaar inkomen van u en uw eventuele partner en/of medebewoners). De corporaties moeten de inkomensgegevens controleren wanneer een sociale huurwoning wordt toegewezen.

Een inkomen boven € 33.614
Als uw inkomen hoger is dan € 33.614, dan wordt het voor u moeilijk om vanaf 1 januari 2011 nog een sociale huurwoning met een netto huurprijs tot € 652,52 te vinden. Voor urgenten bestaan er bepaalde uitzonderingen, zie verderop in dit artikel.
hello..ik snap het nog niet...ik zelf een urgentie gevraagd en hierbij is urgentie gegregen maar is nu stop gezet tijdelijk, ik heb bezwaar ingedient want ben ik niet mee eens met zoekprofiel.....
ik snap de die nieuwe regels niet..sociale huurwoning!!!
kan iemand mij meer uitleggen want mijn taal is niet zo goed

Gesloten