LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Amway NO WAY !!!

Vragen of opmerkingen over mulit level marketing kan je hier kwijt.
Hendrikjan10.000
Berichten: 3
Lid geworden op: 09 jan 2008 01:15

Amway NO WAY !!!

Ongelezen bericht door Hendrikjan10.000 »

Hallo Forum lezers, ik ben vanavond bij een schemerige bijeenkomst geweest, bij de vertrouwde buren. Werd gebeld 3x door een ander omdat ze iets aan het opzetten waren en of ik interesse heb in meer geld verdienen. Ze lieten van tevoren niet los waar het over ging en dat was om mijn nieuwsgierigheid te wekken. Nou ik altijd druk, toch een uurtje vrijgemaakt van mijn spaarzame tijd. Ik zal jullie het onzinnige op het gemoed werkende verhaal achterwege laten, het ging over Amway. Thuis gekomen ben ik gaan zoeken op internet en tada !!!
Oplichters tot het uiterste. Ik kwam op dit artikel.
[url=http://www.merchantsofdeception.com/dutch.html]
Lees het stuk en volg de links in het artikel en je komt meer te weten over de schandalige oplichtings praktijken die nu al meer dan 4 milioen mensen belazerd heeft en nog belazeren gaat. Ik las zelfs dat zoekmachines gemanipuleerd worden om alleen maar goede berichten bovenaan te zetten. Dat is echt niet zo moeilijk hoor ik ken zat mensen die dat doen voor hun websites. Maar hier is duidelijk een ander belang gemoeid, namelijk het financiele belang van de z.g. 'investeerders' .
Nu wil het geval dat mijn vrouw en ik een verstandelijk gehandicapte neef in Canada hebben die we persoonlijk goed kennen. Hij was betrokken, financieel en mentaal slachtoffer bij de Amway scam.
Hij woonde in een geerft afbetaalt huis en is alles verloren, veel geld.
Mensen verliezen altijd in deze vorm van pyramide netwerken, slechts enkele aan de top en de multinationals worden er beter van, maar die moeten blijven werken aan hun 'ideaal' anders stort de constructie in.
Het heeft geen gezonde basis en het is aan enkele ( 1% ) om er echt iets mee te verdienen. Laat je zelf niet in de kuil vallen en als je er in zit lik je wonden en kruip er uit en trek geen anderen mee in je elende.
En dat is wat ze moeten doen, nieuwe leden aan trekken, die het kapitaal voor jou gaan vergaren, die dan ook weer nieuwe leden moeten aantrekken. Hele familie relaties, sociale banden en vriendschappen zijn kapot gegaan door deze manier van denken.
Deze schade is veel erger dan de financiele schade die men oploopt.
Alle voorstanders zullen niet blij zijn met mijn verhaal, want ze willen overtuigen. Tegenspraak is uit den boze, dat kost potentiele investeerders en dus moet men uitwijken naar andere gebieden.
Ze zijn trots dat ze in zoveel landen werken, en dus zo groot zijn maar zijn alleen opzoek naar nieuwe slachtoffers om hun producten af te nemen en er zelf beter van te worden. N.B. geld maakt niet gelukkig.
Als de satan in vele vormen zit, dan is dit zijn lievelings jas: AMWAY

NO WAY ... !!!

jor
Berichten: 4524
Lid geworden op: 08 nov 2006 11:10

Re: Amway NO WAY !!!

Ongelezen bericht door jor »

Om Amway met de duivel te vergelijken vind ik veel te ver gaan.Tevens is het in 1 topic plaatsen van je verhaal ook wel voldoende.


Jor.
Als de satan in vele vormen zit, dan is dit zijn lievelings jas: AMWAY

Lees anders EERST even de gedragsregels.

Jolijn
Berichten: 6307
Lid geworden op: 02 apr 2011 23:45

Re: Amway NO WAY !!!

Ongelezen bericht door Jolijn »

Wat of wie is Amway en is Amway te vertrouwen.


Als je hele oude topics opzoekt en die omhoog bumpt met je praatje, heb ik er (nog steeds) geen vertrouwen in.

newmikey
Berichten: 4571
Lid geworden op: 04 jul 2007 15:03

Re: Amway NO WAY !!!

Ongelezen bericht door newmikey »

Zeg Jolijn, iemand die zich zo eloquent in het Nederlands kan uitdrukken vertrouwen wij toch blindelings? :twisted: :lol:
Laatst gewijzigd door newmikey op 15 okt 2012 19:48, 2 keer totaal gewijzigd.

bprosman
Berichten: 9935
Lid geworden op: 04 sep 2011 18:39

Re: Amway NO WAY !!!

Ongelezen bericht door bprosman »

@Newmikey,

Je gaat hem toch niet belagelijk maken he ? :wink:

Gesloten