LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] triest

Vragen of opmerkingen over mulit level marketing kan je hier kwijt.
mezelf26
Berichten: 73
Lid geworden op: 14 okt 2005 22:12

triest

Ongelezen bericht door mezelf26 »

Antileugens:

Het feit dat je bij 80% van alle posts staat gemeld als persoon die het laatste een bericht heeft achtergelaten, verklaart voor mij een hoop. Gemiddeld 4,85 berichten per dag. Ongelofelijk, waar haal je de tijd en energie vandaan. Heb er eigenlijk geen problemen mee, zolang je constructief bent. Spijtig genoeg is dat vaker niet, dan wel het geval.

antileugens
Berichten: 2854
Lid geworden op: 18 jun 2008 02:08

Re: triest

Ongelezen bericht door antileugens »

Het is inderdaad triest dat blijkt dat als je vragen stelt je meestal als laatste over blijft omdat de antwoorden uitblijven. Het blijkt dat ik mijn naam goed gekozen heb omdat men er de laatste tijd minder en minder mee wegkomt om regelrechte leugens te vertellen (en als je opgelet hebt zul je zien dat dat voor zowel de voor- als de tegenstanders geld).

Gek genoeg heb ik je nooit commentaar horen leveren op de giga hoge aantallen posten van de tegenstanders. Of bedoel je nu te zeggen dat je het triest vind dat je niet meer met onzin weg kunt komen?!

jor
Berichten: 4524
Lid geworden op: 08 nov 2006 11:10

Re: triest

Ongelezen bericht door jor »

Geplaatst op 17 Dec 2008 20:46 door mezelf26

Antileugens:

Het feit dat je bij 80% van alle posts staat gemeld als persoon die het laatste een bericht heeft achtergelaten, verklaart voor mij een hoop. Gemiddeld 4,85 berichten per dag. Ongelofelijk, waar haal je de tijd en energie vandaan.
Het is inderdaad TRIEST dat je het nodig vind om een volkomen nutteloos topic te openen.Waarom persoonlijk worden? zijn de argumenten op of zo?

Gesloten