LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Tros Radasr

Vragen of opmerkingen over mulit level marketing kan je hier kwijt.
anti antileugens
Berichten: 14
Lid geworden op: 12 dec 2008 18:28

Tros Radasr

Ongelezen bericht door anti antileugens »

Juist Tros Radar is het meest aangegeven medium waardoor mensen niet gestart zijn met MLM, dit lees je op vele internetpagina's. Ik ga er nog steeds vanuit dat Tros Radar op welke wijze dan ook de belangen van de consument vertegenwoordigt. Het verbaast mij dan ook dat in het item MLM tegenstanders verwijderd worden op voorspraak van antileugens. U moet zich voorstellen dat ik in de jaren 2002/03/04 voor hoer uit ben gemaakt door voorstanders MLM, zo ranzig zijn de voorstanders. De meest ranzige zaken zijn ons naar het hoofd gegooid en de moderator? Hij/zij zweeg, ondanks diverse meldingen van ongeoorloofd gedrag.

Maar er is nu een moderator aangesteld die alle tegenstanders aan het verwijderen is.

Hé, ik bedenk nu ineens iets: is de moderator ook in MLM? Dat hij daarom alle klachten van AL terecht vindt maar van de tegenpartij niet? TROS, wilt u aub uw moderators controleren waarom antileugens (sobeit) iedereen eruit kan flikkeren wegebn zogenaamd chatgedrag?

Tros, dit klopt niet. Op het forum is nauwelijks nog een tegenstander te vinden wat MLM betreft. Vinden jullie dit normaal dat alle tegenstanders zijn verwijderd en dat nu alleen nog maar voorstanders van MLM aan het woord komen?


Tros, wat ik hierboven heb geschreven mag ik hopen dat dit niet klopt!

Met vriendelijke groet,

Madeleine
Laatst gewijzigd door anti antileugens op 12 dec 2008 22:09, 1 keer totaal gewijzigd.

antileugens
Berichten: 2854
Lid geworden op: 18 jun 2008 02:08

Re: Tros Radasr

Ongelezen bericht door antileugens »

Ik zal de moderator op je post wijzen en ook op het feit dat je de forum regels in de wind slaat door met meerdere aliassen aanwezig te zijn en door het beledigen van je vermeende tegenstander en vanwege chatgedrag.

anti antileugens
Berichten: 14
Lid geworden op: 12 dec 2008 18:28

Re: Tros Radasr

Ongelezen bericht door anti antileugens »

Ach konijntje, heb je de modorator nodig?

Ik heb een aantal vragen gesteld maar die beantwoord je nooit, nietwaar? Is de moderator een vriendje van je, ik ga het haast denken.

Groet van Madeleine

Oh ja, vraag: waarom moet je persé naar een bijeenkomst om iets te weten te komen over mlm? Waarom benaderen MLM-organisaties werkzoekenden onder het mom dat er een baan is? Zoek maar even op internet!

Wilt u aub even antwoord geven op deze vragen en stop aub met dat kinderachtige gedoe, de moderator. Oh, ze doen het weer! Hup konijntje, wiebel wiebel

jor
Berichten: 4524
Lid geworden op: 08 nov 2006 11:10

Re: Tros Radasr

Ongelezen bericht door jor »

Geplaatst op 12 Dec 2008 22:25 door anti antileugens

Ach konijntje, heb je de modorator nodig?

Het onder meerdere nickname's aanwezig zijn is tegen de forumregels!
Bezoekers mogen slechts gebruik maken van een (1) identiteit; het gebruik van een "valse" identiteit is niet toegestaan.
http://www.trosradar.nl/index.php?id=367


Ook ik zal de mods inschakelen wegens nodeloos beledigen van antileugens en dan ook nog zijn nickname verbasteren + die van trosradar.Triest dat jij dit zo doet.

Jor.

antileugens
Berichten: 2854
Lid geworden op: 18 jun 2008 02:08

Re: Tros Radasr

Ongelezen bericht door antileugens »

Dank je Jor. Laten we er met zijn allen een forum van maken waar de voor- en de tegenstanders wat aan hebben. Sommigen zien het zitten, anderen niet, so what.

anti antileugens
Berichten: 14
Lid geworden op: 12 dec 2008 18:28

Re: Tros Radasr

Ongelezen bericht door anti antileugens »

Ik heb geen meerdere nicknames, daar moet je maar even op vertrouwen. Ik heb al heel erg lang niet meer gereageerd omdat ik op enig moment de onbeschofte reacties van de voorstanders spuugzat was.

Wel maak ik maandag een afspraak met mijn banken:
Rabo, fortis en Amro en ik ga praten over een hypotheek.
Als mij gevraagd wordt naar mijn inkomsten zeg ik dat ik een eigen bedrijf heb, ik ben MLM-er.

Ok, de uitslag krijgen jullie maandagavond:

a) krijg ik als zelfstandig MLM-er een hypotheek (voldoende inkomsten per maand)
b) de bankmedewerk(st)er begint hard te lachen

U kunt stemmen tot morgenavond 18.00 uur
Of te wel: genereerd MLM een echt inkomen waarmee in bepaalde verplichtingen kan aangaan.

Weer een vraag aan de pro MLM-ers: verdien je echt genoeg om een hypotheerk te kunnen afsluiten?

Tot nu toe is geen enkele vraag beantwoord door de pro's. Denkt u nu nog steeds dat MLM een opportunity is? De kans van uw leven?
Het is een teken aan de wand dat de pro's lopen te miauwen over protocollen, geen antwoord waarom ik verplicht naar een bijeenkomst moet.
Waarom zij mensen benaderen die bij het CWI staan ingeschreven met een zogenaamde baan. Is dit niet walgelijki, mensen die zonder werk zitten en dan benaderd voor een nepbaan door een MLM-bedrijf.
Schande, echt schande.
Kijk, en door dit soort, net niet over de rand qua oplichterij, word ik persoonklijk niet goed.

Dit gaat allemaal over MLM, waar zijn jullie reacties? Op de vrouw? Of eindelijk eens een goed antwoord waarom MLM-ers mensen mogen benaderen die ingeschreven zijn bij het CWI. Waarom dit niet ranzig is maar heel erg normaal.

Geef nu eens jullie echte reactie hierop. Is dat mogelijk?

antileugens
Berichten: 2854
Lid geworden op: 18 jun 2008 02:08

Re: Tros Radasr

Ongelezen bericht door antileugens »

Nee joh, zeg gewoon dat je bij schildersbedrijf Peeters werkt. Je zult zien dat ze bewijs van inkomen willen. Dáár draait het om. Jammer dan, het is duidelijk dat je nog nooit een huis hebt gekocht en al zeker geen verstand van financiele zaken hebt.

En we moeten je maar vertrouwen dat je geen meerdere nicks hebt?!

Geregistreerd op: 12-12-2008
Totaal berichten: 10
[0.00% van het totaal / 10.00 berichten per dag]
Zoek naar alle berichten van anti antileugens

En dan:
Ik heb al heel erg lang niet meer gereageerd
Wie hou je nou voor de gek?!

anti antileugens
Berichten: 14
Lid geworden op: 12 dec 2008 18:28

Re: Tros Radasr

Ongelezen bericht door anti antileugens »

En nog steeds geen reactie waarom MLM volgens bepaalde stramienen werkt, je moet naar een bijeenkomst en daar krijg je alles te horen. Waarom die geheimzinnigheid, waarom op dezelfde manier leden werven als bij piramidespellen.

Is het normaal dat MLM-ers mensen benaderen die bij het CWI staan ingeschreven (CWI: centrum voor werk en inkomen) met het verhaal dat er een baan voor hun is? En het ergste is nog dat er op een bepaald publiek wordt gegokt. De wanhopigen die alles willen aanpakken? Die een gezin hebben en vooral weer willen werken?

Hier hoor ik niemand over en via internet ben ik er achter dat veel MLM-ers het CWI als een grote vijver zien.

Ik zie jullie reactie nog steeds met veel belangstelling tegemoet.

En Konijntje, ik heb vanaf 2001 via mijn werk gereageerd.En nu heb ik een nieuwe computer met internet, tijd en mijn vingers jeuken om de plaats van Maarschalk in te nemen.

Ach konijntje moet ik echt reageren of ik wel of niet een huis/flat heb gekocht? Na 24 december ben jíj een stoofpotje en ik de lachende derde. Ik weet wat ik wel of niet heb, ik hoef niet te bluffen met boten, villa's, 2e en 3e huizen. Zo ging dit trouwens vroeger op deze site.

antileugens
Berichten: 2854
Lid geworden op: 18 jun 2008 02:08

Re: Tros Radasr

Ongelezen bericht door antileugens »

Grappig, je reageert niet op het bewijs dat je liegt dat je niet meerdere identiteiten hebt maar gaat in plaats daarvan weer een leuk blabla verhaaltje ophangen zonder een spatje bewijs.

Ze hebben het je goed geleerd in die secte van je (sorry hoor, maar jij begon over sectes terwijl je zelf veel meer sectegedrag vertoond).

In die paar post die je vandaag hebt geplaatst heb je al laten zien niet vies te zijn van liegen, beledigen, het toeschrijven van je eigen eigenschappen aan MLM'ers en nog een paar van die zaken. Ga nou maar naar bed en overdenk je zonden.

In elk geval ben ik blij dat ik geen werknemer ben maar ondernemer en néé, ik ben geen MLM'er maar ken er wel een heel aantal en ze zijn stuk voor stuk eerlijker en oprechter dan jij. Dat heb je inmiddels wel bewezen.

Gesloten