LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd. |
[ archief ] Korte vragenlijst: smeerbaar broodbeleg
-
- Berichten: 9778
- Lid geworden op: 13 jun 2005 01:41
Re: Korte vragenlijst: smeerbaar broodbeleg
Grappig! Precies dezelfde ervaring heb ik met de biologische frambozenjam van de Aldi. Gemaakt met rietsuiker. Qua smaak en structuur stukken beter dan frambozenjam (met fructose-glucosestroop) van welk huismerk dan ook.
Dat de jam biologisch is boeit me niet erg. De kwaliteit des te meer.
Dat de jam biologisch is boeit me niet erg. De kwaliteit des te meer.
witte angora
vindt dit leuk
-
- Berichten: 32524
- Lid geworden op: 21 okt 2009 20:44
Re: Korte vragenlijst: smeerbaar broodbeleg
Inderdaad wel grappig ja.. Die van de Lidl is ook met rietsuiker gemaakt. Ik weet dus wel heel zeker waar ik voor de rest van mijn leven voor ga. Hoeft niet eens van de Aldi of de Lidl te zijn. Jam in natuurvoedingswinkels is volgens mij niet eens zo heel veel duurder dan dit.
Re: Korte vragenlijst: smeerbaar broodbeleg
Ik ga die dan maar eens proberen, als jullie daar zo lovend over spreken.
-
- Berichten: 32524
- Lid geworden op: 21 okt 2009 20:44
Re: Korte vragenlijst: smeerbaar broodbeleg
Ik ben benieuwd wat je ervan vindt.
Re: Korte vragenlijst: smeerbaar broodbeleg
Donderdag naar Lidl. Uitslag volgt.
witte angora
en Bob Schurkjens
vinden dit leuk
Re: Korte vragenlijst: smeerbaar broodbeleg
Het lijkt ier wel de huiskamer
witte angora
vindt dit leuk
-
- Berichten: 9778
- Lid geworden op: 13 jun 2005 01:41
Re: Korte vragenlijst: smeerbaar broodbeleg
Ik zou zeggen: de confiturelounge. Heeft net even wat meer cachet.
Costnix
vindt dit leuk
-
- Berichten: 32524
- Lid geworden op: 21 okt 2009 20:44
Re: Korte vragenlijst: smeerbaar broodbeleg
Toch apart: omdat het zo duur is smeer je wat minder op je bammetjes. Voor de smaak maakt het niet eens uit; het blijft een op en top lekkere boterham omdat er veel meer smaak aan zit. Maar het scheelt een calorietje of 4, 5 per boterham, dat weer wel.