Enquêtes over mobiele phishing en awareness

Hier vind je enquêtes van derden, bijvoorbeeld van studenten.
Suly-ann
Berichten: 1
Lid geworden op: 29 mar 2023 15:43

Enquêtes over mobiele phishing en awareness

Ongelezen bericht door Suly-ann »

Mijn naam is Suly-ann Stokkel en ik ben een laatstejaars HBO-ICT student aan Fontys Hogeschool Tilburg. Voor mijn afstudeerproject ben ik op zoek naar informatie over mobiele phishing en awareness simulatie. Ik heb twee enquêtes opgesteld om meer inzicht te krijgen in de kennis en ervaringen van het publiek en IT/social engineering experts op dit gebied.

De eerste enquête is bedoeld voor het publiek en heeft als doel meer informatie te verzamelen over de kennis en ervaringen met mobiele phishing-aanvallen en awareness simulatie. De tweede enquête is specifiek gericht op IT- of social engineering-experts die veel kennis hebben over mobiele phishing awareness tools.

Uw deelname aan deze enquêtes wordt zeer gewaardeerd. Het invullen van de enquêtes duurt slechts 5 minuten en uw antwoorden worden anoniem verwerkt.
Om deel te nemen aan de enquêtes, klikt u op de onderstaande links:

• Enquête voor het publiek: https://forms.office.com/e/jy89umzq32
• Enquête voor IT- of social engineering-experts: https://forms.office.com/e/7fvNs4cSg9

Als u dit bericht wilt delen om andere mensen te informeren en aan te moedigen om de enquêtes in te vullen, zou ik dat zeer op prijs stellen. Alvast bedankt voor uw deelname en bijdrage aan mijn afstudeerproject!

J. Deltoer
Berichten: 3135
Lid geworden op: 30 aug 2020 12:29

Re: Enquêtes over mobiele phishing en awareness

Ongelezen bericht door J. Deltoer »

awareness... schiet mij maar lek

Plaats reactie