LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Weinig kennis van zaken

Hoe krijg je jezelf van internet (Google etc.) af? Bespreek hier jouw ervaringen of discussieer mee over dit onderwerp.
janoniem
Berichten: 1
Lid geworden op: 28 feb 2006 13:59

Weinig kennis van zaken

Ongelezen bericht door janoniem »

Het onderwerp zoals behandeld getuigt niet van veel kennis van zaken. Opvallen vond ik de mw die naar aanleiding van een publicatei op het net opeens spam ontving, en daarover nog verontwaardigd of verbaasd leek te zijn. Hey! wordt wakker! Ik heb al jaren een internet account en vanaf het begin af aan is toch duidelijk, dat er goede mensen en mensen met andere bedoelingen op het net zitten. Daar moet je mee om kunnen gaan. De kracht van het net is de open structuur en de 'anarchie'. Dat is natuurlijk ook gelijk de zwakte. Maar je moet je realiseren dat Google niet zo'n prima zoekmachine zou zijn als het deze neveneffecten probeerde te vermijden.
Het lijkt me raadzaam dat mensen eens wat beter inlezen voor ze zich in allerlei forums en newsgroups begeven.

Danny L Kraakman

Gast

Re: Weinig kennis van zaken

Ongelezen bericht door Gast »

Geplaatst op 30 Okt 2002 11:21 door Jan de Groot


--------------------------------------------------------------------------------

Geachte meneer Blok,
Ook ik volg met erg veel interesse de site/uw berichten.
Het valt me wel op dat het bijna uw levenswerk is (u mailt met een hele hoge frequentie). Ik ben benieuwd wat u bij Legio heeft afgesloten: welk product, welk maand/vooruitbetaal-bedrag, welke aandelen en wanneer. U zal nog wel meer hebben dan ik (een Winstverdriedubbelaar (verliesverdriedubbelaar) met Abnamro, Ahold en Ing voor 250 gulden in de maand, loopt nog een klein half jaar en nu een verlies op de aandelen van ongeveer 20.000 gulden (naast m'n inleg).
Zou u antwoord op mijn vragen kunnen geven? (zodat we weten waarom u zoveel moeite doet voor dit hele forum en zou u mij een advies kunnen geven wat te doen).
Bij voorbaat dank.
Jan

Gesloten