LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Hondenpenning.nu

Andere onderwerpen over dieren
Kiki2
Berichten: 1
Lid geworden op: 30 nov 2012 13:01

Hondenpenning.nu

Ongelezen bericht door Kiki2 »

Een paar weken geleden heb ik bij www.hondenpenning.nu een penning voor mijn hond besteld en betaald maar tot op heden nog niets gekregen.Na de bestelling (die pas na 4 dagen in behandeling werd genomen) heb ik gewacht totdat de 5-10 werkdagen voorbij waren eer ik gevraagd heb of mijn bestelling onderweg was of zo.
Tenslotte moet hij gegraveerd worden en daarvoor zijn ze afhankelijk van een ander bedrijf.Nu ben ik ruim een week verder en heb ik behalve een orderstatusverandering en een persoonlijke mail waarin gemeld werd dat hij afgelopen maandag verstuurd is nog niets.
Telefonisch zijn ze onbereikbaar en ook op mail wordt niet gereageerd.Zijn er meer mensen die problemen hebben met deze webshop?

marielle1988
Berichten: 1
Lid geworden op: 28 dec 2012 18:41

Re: Hondenpenning.nu

Ongelezen bericht door marielle1988 »

Hoi

Ik heb het zelfde als u.
Heb op 07-12-2012 een bestelling gedaan voor 2 penningen voor de katjes voor de kerstdagen,
op 10-12-2012 was het van bedrag van mijn rekening afgeschreven.
Net als u niets meer van ze gehoord 3 mailtjes gestuurd geen reactie, gebeld geen reactie, gebeld naar het geen waar door het afgeschreven is in Apeldoorn ook geen reactie.
Heb met mijn bank gebeld of ik de betaling terug kon laten storten dit was helaas niet mogelijk, wel zei ze dat het verstandig was aangiften bij de politie te doen want dit valt gewoon onder diefstal.
Als nu veel mensen aangiften deden op deze site dan had je kans dat er ook daadwerkelijk iets mee gedaan werd zei ze.
Als nu alle mensen die dit hebben meegemaakt met deze site aangiften gaan doen tegen deze site kunnen we er samen misschien toch iets tegen doen!

Vandoorn80
Berichten: 1
Lid geworden op: 17 mar 2014 14:20

Re: Hondenpenning.nu

Ongelezen bericht door Vandoorn80 »

Helaas is mij hetzelfde overkomen. Ik heb op 27-2-2014 voor € 45,- aan penningen besteld. Vorige week begon ik een gevoel te krijgen dat er iets niet klopte en heb ik ze 2x gemaild met verzoek om reactie. Vandaag gebeld en kreeg gelijk de voice-mail. Toen ik zojuist op Google Hondenpenning.nu intoetste zag ik deze berichten en besefte me dat ik geen penningen meer geleverd krijg. Ook ik kan het geld niet storneren omdat er via Ideal betaald is.

De website is dus nog steeds actief! Voice-mail box van het nummer 06-45183308 was niet vol, dus wordt uitgeluisterd :(.

Gesloten