M'n vriendin en ik hebben begin dit jaar als starters een huis gekocht. Het huis was nodig aan een renovatie toe en wij zijn na de koop dus ook langdurig aan het verbouwen geweest.
Nu vonden wij tijdens de verbouwing (in januari) een artikel in de krant over subsidie van de provincie Utrecht voor het verbeteren van een energielabel op een huis.
Kort hierna hebben wij contact opgenomen met een MMM-aanbieder, omdat dit de enige manier is om een subsidie aan te vragen. Hij vertelde ons dat die allemaal geen probleem was en dat hij het geld vast bij de provincie zou reserveren, zodat dit na een aantal maanden verbouwen nog steeds beschikbaar zou zijn.
In februari is dan uiteindelijk ook daadwerkelijk het initiële label gemaakt en gingen wij er vanuit dat de subsidie aanvraag dus ook gedaan was.
Nu blijkt echter in november dat de subsidieaanvraag pas eind mei is gedaan en dat de subsidiepot 2 mei al leeg was.
Onze MMM-aanbieder heeft dit dus veel te lang laten liggen en probeert ons met een schrijven af te wimpelen.
Dit betekent dus wel dat wij inmiddels al extra geïnvesteerd hebben in onze woning, wat we mogelijk vanwege de extra kosten niet hadden gedaan als we de subsidie niet konden verwachten.
Het is namelijk allemaal al duur genoeg als starter!!
Weet iemand of er nog mogelijkheden zijn om deze MMM-aanbieder alsnog aansprakelijk te stellen voor de gemaakte extra kosten? Of om alsnog via deze aanbieder de subsidie te ontvangen?
Wij komen er zelf niet meer uit!
LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd. |
[ archief ] Subsidie door de neus geboord door MMM-aanbieder
-
- Berichten: 3573
- Lid geworden op: 03 mar 2009 15:37
Re: Subsidie door de neus geboord door MMM-aanbieder
Als u schriftelijk kunt aantonen dat de belofte is gedaan dat u het geld zou krijgen, kun u een (rechtsbijstands)advocaat eens laten kijken, die zou wat moeten kunnen.
Maar met 'Ja maar, hij zei....' komt u er niet.
U moet kunnen hardmaken dat de belofte is gedaan en dat betekent schriftelijk aantonen.
Maar met 'Ja maar, hij zei....' komt u er niet.
U moet kunnen hardmaken dat de belofte is gedaan en dat betekent schriftelijk aantonen.