LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] afspraakgarant/schuldoplossen.nl

Overige onderwerpen met juridische of financiele achtergrond.
a.b.c.d.
Berichten: 2
Lid geworden op: 15 nov 2010 00:48

afspraakgarant/schuldoplossen.nl

Ongelezen bericht door a.b.c.d. »

Het is een vraag en waarschuwing in 1.
Ga niet in zee met afspraakgarant/schuldoplossen.nl.
Deze instelling licht mensen op. Ik zou graag willen weten hoe ik deze mensen kan stoppen met het oplichten van mensen en het verspreiden van onwaarheden. Ze draaien de boel om en laten het zo klinken dat de gedupeerde de oplichter is en dat hun (de oplichter) de gedupeerde is. Ook verspreiden ze onwaarheden onder valse namen, clubs etc. Dus mochten er tips zijn wat ik hieraan kan doen, graag laat ze maar horen. Bent u degene die het niet meer ziet zitten door schulden ga niet met hun in zee hoe desperate je ook bent ga op zoek naar iets anders. Ga alles goed na van te voren en kijk of ze zijn aangesloten bij de nvvk (niet alleen de kvk dus)En ze mogen geen geld vragen.!!!!!!!!

astridzon
Berichten: 1
Lid geworden op: 10 dec 2010 00:20

Re: afspraakgarant/schuldoplossen.nl

Ongelezen bericht door astridzon »

Ik wil zo spoedig mogelijk in contact komen met diegene die de afspraakgarant wilt aanpakken. Ik heb een zeer slechte ervaring met hun.

&zee
Berichten: 1
Lid geworden op: 11 dec 2010 19:24

Re: afspraakgarant/schuldoplossen.nl

Ongelezen bericht door &zee »

Wat is er gebeurt dan?

pinoydude
Berichten: 3
Lid geworden op: 05 jan 2012 06:52

Re: afspraakgarant/schuldoplossen.nl

Ongelezen bericht door pinoydude »

beste astridzon,

ik heb volgende week afspraak met hun. kan je met mij contact opnemen aub? nu maak je mij bang... :(

pinoydude
Berichten: 3
Lid geworden op: 05 jan 2012 06:52

Re: afspraakgarant/schuldoplossen.nl

Ongelezen bericht door pinoydude »

@astridzon, je kan mij ook emailen: [email protected]
asap graag!!!

shelty21
Berichten: 1
Lid geworden op: 09 mar 2012 00:01

Re: afspraakgarant/schuldoplossen.nl

Ongelezen bericht door shelty21 »

Hoi iedereen!

Ik heb bezig met deze boeven opnieuw aan te kaarten bij verschillende instanties en programma's. Daarom heb ik alle hulp nodig die ik maar kan vinden!

Willen jullie mij ALSTUBLIEFT een mail sturen met jullie verhaal?

Groet Shelty

AdAnne
Berichten: 1
Lid geworden op: 31 mar 2012 10:56

Re: afspraakgarant/schuldoplossen.nl

Ongelezen bericht door AdAnne »

Hallo,

Sinds Augustus vorig jaar zijn wij met afspraak garant in zee gegaan. Actes van sessie getekend, en wij dachten dat het allemaal goed zat. Tot vandaag....wij kregen een telefoontje van lindorff een bekend incassoburo, en deze vertelde ons dat afspraakgarant niet was aangesloten bij de NVVK en dat zij dus geen afspraken maakte met afspraakgarant. Hij wist mij dus te vertellen dat het oplichters praktijken waren. Ik schrok me dood.....wat nu ???? Mijn man en ik hebben al eens in de WSNP gezeten, en zijn daar dus met schulden uitgekomen.....vreemd maar waar. Mijn man raakte werkeloos en zijn ex-baas betaalde geen salaris. Al met al een grote puinhoop.

Wij ontvangen wel elke maand een overzicht van afspraakgarant, maar er word erg weinig afgelost van de 650,= die wij per maand aan hun betalen. Van die 650,= gaat 243,= naar henzelf. Ook was het erg vreemd dat nu mijn man via een uitzendbureau weer aan het werk kan zij zeggen dat dat te weinig verdient. Zelf krijg ik een WIA uitkering en ben 100% afgekeurd. Aan mijn geld komen ze niet.

Ik begin me nu toch af te vragen of we er wel goed aan gedaan hebben om met afspraakgarant in zee te gaan. Kunnen we onder die acte van sessie uit??? Weet iemand hoe we hier weer vanaf kunnen komen????

Ik las bij een juridisch pakket hetvolgende
Betaalde (commerciële) schuldhulp of schuldbemiddeling is verboden, tenzij er sprake is van bemiddeling door bijvoorbeeld een gemeente of bewindvoerder. Indien je toch een overeenkomst sluit met een dergelijk bedrijf, dan is deze overeenkomst niet rechtsgeldig.

Afspraakgarant.nl
Afspraakgarant is een 'schuldbemiddelaar' die zijn diensten aanbiedt via internet. Het bedrijf is niet erkend als een schuldhulpverlenende instantie en niet aangesloten bij de NVVK, de vereniging voor schuldhulpverlening. Dat belemmert het bedrijf echter niet om mensen die het financieel al zwaar hebben, nog verder de grond in te drijven.

Aktes van cessie
Nadat een echtpaar met een schuld van 19.000 euro zonder schone lei uit de wettelijke schuldsanering (WSNP) was gezet, meldde het stel zich bij Afspraakgarant.nl. Het bedrijf zou hen helpen, maar daar moesten ze aan het einde van de rit wel 5000 euro voor betalen. Ook liet het bedrijf hen aktes van cessie tekenen, bedoeld om het recht op loon en uitkering deels aan Afspraakgarant.nl over te dragen.

'Kan niet van lucht leven'
Het onfortuinlijke stel had geen geld, alleen maar schulden. Dat was precies waarom ze zich hadden aangemeld voor schuldbemiddeling. De schuldbemiddelaar stapte daarop naar de rechter om zijn geld te krijgen. Nadat de rechter aangaf dat hij helemaal geen geld mocht vragen voor zijn diensten, erkende de bemiddelaar dat hij dat wel wist maar dat hij ook niet van lucht kon leven. Enig moreel besef was duidelijk afwezig.

De rechter wees de vordering van het bedrijf uiteraard af. Hij had zelfs nog een tip voor de benadeelden: vraag het reeds betaalde geld terug, want het bedrijf heeft daar evenmin recht op.


Foute boel dus!!!!!!!
Wie kan ons helpen!!!!!

Gr Ad en Anne

SS1991
Berichten: 1
Lid geworden op: 12 apr 2012 13:48

Re: afspraakgarant/schuldoplossen.nl

Ongelezen bericht door SS1991 »

Dag lieve mensen,

Ik ben sinds 2 weken achter gekomen, dat Afspraak garant oplichters zijn!
Dat kwam doordat ik in contact was gekomen met een andere schuldhulpverlening die via de gemeente gaat.

ik ben 20 jaar, en zit ongv aan een schuld van 16000, het is mischien niet egt een groot bedrag. maar voor iemand van mij leeftijd is het echt wel heel veel.

ik zat zo diep dat ik niet meer wist waar ik het zoeken moest, dus ben ik gaan googlen, en ik vond hun. Ik ben meteen akkoord gegaan puur omdat ik al blij was dat ik geholpen kon worden.

Ik ga al 2 weken helemaal kapot, aan het idee dat hun zo smerig zijn en mensen dit aan kunnen doen! Mensen die schulden hebben ze nog dieper de grond in te trappen! Ik kan gewoon niet beseffen dat dit soort mensen bestaan!

Ook ik heb een akte van cessie getekent! Hun hebben mij wijs gemaakt dat een akte van cessie is voor deurwaarders. Dat als hun aan je deur komen, dat ze niks mogen mee nemen! Maar toen ik er achter kwam dat hun oplichters waren, heb ik gelijk een brief gestuurt en het per direct stop gezet! ook heb ik mijn werkgever ingelicht en ook zij hebben het per direct stop gezet!

Maar geloof me dat ik echt nog lang niet klaar ben met hun! Ik wil mijn geld terug!.. ik heb hun 3 maanden betaald, er ging 3 kwart van mijn loon ernaar toe en ze willen mij dood leuk komen vertellen dat dat allemaal administratie kosten waren en dat ik dat niet terug krijg. Dus er is HELEMAAAL niks betaald van me schulden!

Ga zeker een advocaat in handen nemen!

ellen en rien
Berichten: 1
Lid geworden op: 19 apr 2012 17:16

Re: afspraakgarant/schuldoplossen.nl

Ongelezen bericht door ellen en rien »

shelty21 schreef:Hoi iedereen!

Ik heb bezig met deze boeven opnieuw aan te kaarten bij verschillende instanties en programma's. Daarom heb ik alle hulp nodig die ik maar kan vinden!

Willen jullie mij ALSTUBLIEFT een mail sturen met jullie verhaal?

Groet Shelty
beste mede gedupeerde
wij ook gedupeerd door afpraak garant na 4 mnd kwamen we er achter dat er niks van al onze schuld was betaald doordat we brieven van deurwaarders kregen dus wij we bellen en dan grote mond en werd je afgenauwd en wij moeten niks betalen maar wij hebben een eigen huis (nog wel ) hoop dat we met ze alle deze etterbakken kunnen pakken en dat ze nooit meer mensen kunnen op lichten . en hoop dat alle instantie s nog beetje schappelijk willen zijn .
groetjes ellen en rien

Jackdeman
Berichten: 3
Lid geworden op: 25 jul 2012 11:10

Re: afspraakgarant/schuldoplossen.nl

Ongelezen bericht door Jackdeman »

Beste forum lezers wij zijn ook met Afspraak garant in zee gegaan omdat er bijna beslag gelegd zou worden op onze woning. Andere instanties wilde of konden ons niet helpen. Dan ben je toch blij als er een partij is die je wel wilt helpen en ook al heb ik al de negatieve verhalen op internet wel gezien er was haast geboden en dus hebben wij toch maar besloten met Afspraakgarant in zee te gaan.
Nu zouden we rust krijgen was het idee maar uiteindelijk moest ik zo een beetje alsnog alles zelf gaan regelen. Dan kreeg ik mijn overzichten en zag dat er maar zeer weinig werd afgelost maar dat er wel een groot deel naar hun zelf gaat. zo kom je natuurlijk nooit van de schulden af. intussen heb ik zelf veel afgelost door keihard te werken met 2 banen e.d. en wil eigenlijk weer van hun af.. Echt hele slechte ervaringen heb ik niet ik vind het alleen een belachelijk hoog bedrag wat er betaald moet worden voor hun diensten terwijl ik al diep in de schulden zit ook de debet rente van alle schuldeisers is bij elkaar niet zo hoog als de kosten die ik nu moet betalen. Graag ga ik het zelf allemaal weer regelen maar ik weet niet of dit zomaar kan wij hebben natuurlijk ook de contracten moeten tekenen.
Graag van iemand die dit weet een reactie.

Leo The Emperor
Berichten: 4625
Lid geworden op: 12 dec 2010 16:19

Re: afspraakgarant/schuldoplossen.nl

Ongelezen bericht door Leo The Emperor »

Graag ga ik het zelf allemaal weer regelen maar ik weet niet of dit zomaar kan wij hebben natuurlijk ook de contracten moeten tekenen.
Wat staat er dan in het contract met betrekking tot (tussentijdse) opzeggingen ?

Jackdeman
Berichten: 3
Lid geworden op: 25 jul 2012 11:10

Re: afspraakgarant/schuldoplossen.nl

Ongelezen bericht door Jackdeman »

Ik heb daar nog niet zo veel over gevonden maar het ging mij meer om de akte van Sessie deze zorgt het meeste voor problemen heb ik begrepen als je je werkgever opdracht geeft om het volledige salaris weer op onze prive rekening over te maken.

Leo The Emperor
Berichten: 4625
Lid geworden op: 12 dec 2010 16:19

Re: afspraakgarant/schuldoplossen.nl

Ongelezen bericht door Leo The Emperor »

Jackdeman schreef:Ik heb daar nog niet zo veel over gevonden maar het ging mij meer om de akte van Sessie deze zorgt het meeste voor problemen heb ik begrepen als je je werkgever opdracht geeft om het volledige salaris weer op onze prive rekening over te maken.
Als je een opdracht tekent met een schuldhulpverleningsburo, is een gevolg hiervan dat je hun een machtiging geeft om alle geldzaken te behartigen, inclusief dus het storten van je salaris op een door het buro aangewezen rekening.

Het een kan niet zonder het ander.
Je kunt deze akte van Sessie niet van tafel krijgen zonder te stoppen met de hulpverleningsopdracht.
Je kunt alleen de hulpverleningsopdracht beeindigen volgens de voorwaarden zoals in het contract staan beschreven.

(Dit zou alleen anders zijn als je aanspraak kan maken op wanprestatie van het buro)

Dus het meest praktische is toch om eerst het getekende contract eens te lezen , wanneer en hoe er kan worden opgezegd.

Jackdeman
Berichten: 3
Lid geworden op: 25 jul 2012 11:10

Re: afspraakgarant/schuldoplossen.nl

Ongelezen bericht door Jackdeman »

Hartelijk dank voor deze duidelijke uiteenzetting. ik ga hiermee aan de slag.

Gesloten