LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Gezocht: examenkandidaten 12-1 Associatie Praktijkexamens

Andere onderwerpen over opleidingen en instellingen.
Patricia Stapel
Berichten: 6
Lid geworden op: 18 feb 2010 17:21

Gezocht: examenkandidaten 12-1 Associatie Praktijkexamens

Ongelezen bericht door Patricia Stapel »

Hallo,

Ik ben op zoek naar mede-gedupeerde examenkandidaten die ook bevroren examen moesten doen op het dagexamen van 12 januari 2010 voor de examens MBA, JMB en MPZ in zalencentrum de Tulp te Zaandam.

Doordat door het hoofdkantoor in Amersfoort de verkeerde examenlocatie op de oproep was vermeld, werden we na een uur in de kou wachten door de examenleider (die ons was gaan zoeken) opgehaald en naar de goede locatie gebracht om het examen alsnog (45 minuten later) te maken. We waren echter inmiddels zo verkleumd dat normaal functioneren niet meer mogelijk was. De Associatie was telefonisch niet bereikbaar en in de nieuwe zaal was (en bleef) het te koud om weer op temperatuur te komen. Deze zaal was niet goed warm te krijgen vanwege de weersomstandigheden. En omdat de heater teveel herrie maakte moest hij uit.

De klacht die ik en een mede-kandidaat direct hebben ingediend wordt nog steeds niet gehonoreerd door de Associatie. Zij vergelijken de antwoorden met andere locaties die op hetzelfde moment examen hebben gedaan onder normale omstandigheden en compenseren alleen deelnemers die een 5 hebben gehaald door hen alsnog een 6 te geven. Opeens valt het aantal ontvangen klachten wel mee, en alle anderen met een onvoldoende hebben dus gewoon pech en moeten maar weer opnieuw betalen voor een herkansing.
Wij vinden het echter niet meer dan redelijk om alle kandidaten de onderdelen waar een onvoldoende voor is gehaald, in juni een herkansing te laten doen op kosten van de Associatie.

Wie herkend dit en heeft hetzelfde resultaat? Onze opleider kreeg het bericht dat een klacht bij de geschillencommissie ons op voorhand al 285 euro gaat kosten. Dit moet toch kosteloos en in alle redelijkheid op te lossen zijn.

Met vr. gr. Patricia

Patricia Stapel
Berichten: 6
Lid geworden op: 18 feb 2010 17:21

Re: Gezocht: examenkandidaten 12-1 Associatie Praktijkexamens

Ongelezen bericht door Patricia Stapel »

Ik heb me inmiddels toch maar weer opgegeven voor het examen van 15 juni a.s. (vermoedelijk ligt er dan geen sneeuw :lol:)
Helaas is er van enige tegemoetkoming van de Associatie voor Praktijkexamens geen sprake. Blijft een slechte zaak.

Gesloten