LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Philips Senseo XL reservoir

Hier kan je jouw mening ventileren over diverse producten.
senseogebruiker

Philips Senseo XL reservoir

Ongelezen bericht door senseogebruiker »

We hebben onlangs een senseo - kleur zwart - gekocht. Aangezien een groter reservoir wenselijk was, hebben we vervolgens een XL gekocht. Bij thuiskomst blijkt dit de kleur blauw te hebben. Foutje, kortom spullen ingepakt en dus ruilen voor een donker grijze. Althans dat dachten we. Wat schetst onze verbazing een XL is alleen in de kleur blauw te krijgen! (Welk 'licht' heeft dit kunnen bedenken)
We vragen ons af waarom de normale bijgeleverde reservoirs in lijn zijn met het design(kleuren) en de een XL reservoir niet!? Kortom Philips bellen om dit ter overweging geven.
Vervolgens worden we door de servicedesk van Philips afgepoeierd ("we kunnen niet verkopen wat we er niet is" - daar heb je zelfs nog geen basisschool voor nodig om zoiets over je lippen te krijgen), terwijl we belden om een suggestie te doen dit in lijn te brengen, tja als klant moeten we het zelf dan maar bedenken, schijnbaar is bij Philips nog niemand op het idee gekomen dat zwart/blauw reserv dan wel rood/blauw reserv. toch echt afbreuk doet aan een toch mooi ontworpen apparaat!
Kortom mooi verhaaltje voor Radar, wellicht dat zij er wel wat mee kunnen.

Gesloten