LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Afslankproducten wie heeft er ervaring mee?

Hier kan je jouw mening ventileren over diverse producten.
natasja52

Afslankproducten wie heeft er ervaring mee?

Ongelezen bericht door natasja52 »

Je ziet tegenwoordig steeds vaker producten om je te helpen een strakker buikje te krijgen. Echter ervaringen staan er meestal niet bij en op tv zijn het meestal engelse mensen dus dat geloof ik niet echt.

Nu heb ik bv een boekje voor me daar staat een afslankgordel met rits in, en een mooie foto 1) zonder gordel maar met buik 2) met gordel buikje plat ik krijg dan echt de kriebels om zoiets te kopen om te helpen van mijn buikje af te komen maar ik doe het dan toch ook weer niet omdat ik zoiets heb de foto is mooi maar zal het echt zo zijn dat als ik die gordel omdoe mijn buikje bijna plat is?

Wie heeft ervaring met deze gordel of met andere producten om een strakker buikje te krijgen, welke producten werken echt, of werken niet ?

Hoop dat er mensen zijn die hun ervaring willen delen voor mij en misschien ook anderen die twijfels hebben maar toch graag een strakker buikje willen hebben

groetjes Natasja

Gast

Re: Afslankproducten wie heeft er ervaring mee?

Ongelezen bericht door Gast »

Een kuisheidsgordel is ook wel wat. Krijg je in ieder geval geen dik buikje van.

Gast

Re: Afslankproducten wie heeft er ervaring mee?

Ongelezen bericht door Gast »

Ik geloof er helemaal niks van dat afslank producten werken. Ik zag laatst een reclame staan in een tijdschrift en ik moest gewoon verschrikkelijk lachen. Een plaatje van een vrouw voor en na het gebruiken van het product. Het plaatje voor het gebruik is genomen vanaf de buik naar beneden, zonder dus het gezicht. Het plaatje na met een vrouw van ongeveer 21 jaar met een perfect( erg jong) lichaam. Dat gelooft toch niemand. Ik denk dat je het beste kunt beginnen met sporten en elke dag ongeveer 15 sit ups kunt gaan doen. Je kunt dat dan langzaam opbouwen naar meer sit ups per dag. Dit werkt 100% beter als al die producten bijelkaar. Als je niet weet wat sit ups zijn, ga dan even vragen bij een sportschool.

Ik doe het zo elk jaar( voor de zomer) en het werkt!!!!!

Gesloten