LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Galette Press

Hier kan je jouw mening ventileren over diverse producten.
Joop1265

Galette Press

Ongelezen bericht door Joop1265 »

:?:
Ik sta een beetje versteld van deze verhalen, mijne zijn uitermate positief wat Galette Press betreft. Ik heb een aantal maal gesproken met hun klantenservice en ben altijd correct en netjes geholpen. Ook vinden mijn kinderen de inhoud van de pakketjes erg leuk, ze kijken er met plezier naar uit iedere maand. Zelfs de website van Galette Press is leuk voor kinderen om op rond te neuzen, leuke verhalen en een grappig thema.

Ik heb het veel slechter meegemaakt bij de Staatsloterij! Weken ellende. En de sweepstakes van de Postcode Loterij :!: en Readers digist :!:, moet je daar eens vanaf proberen te komen !!!! Laat Radar en Kassa daar maar eens een serieus onderzoek naar laten doen.

Geef mij maar zo'n kinderboekenclub, daar kan je nog gewoon mee praten.

Gast

Re: Galette Press

Ongelezen bericht door Gast »

Nou, ik heb hele andere dingen meegemaakt met Galette Press. Asociaal trouwens dat ze 35 cent per minuut vangen voor die klantenservice, je zult maar zoals die mevrouw 50 minuten aan de telefoon hangen. Kost je dan 17,50 euri's...

Galette Press heeft gewoon de boel geflest en mensen op het verkeerde been gezet. Als ze werkelijk beterschap beloven, sturen ze mij en alle andere gedupeerden een excuusbrief en laten ze alle vorderingen vervallen.

Gast

Re: Galette Press

Ongelezen bericht door Gast »

Wat ik het meest kwalijk vind aan de handelwijze van Galettepress is dat men onder het mom van een strookje terugsturen ter controle van de gegevens, en daar een extraatje aan verbinden voor de kinderen, probeert mensen aan zich te binden. De telefonische verkoopster meldde dat het proefpakket pas verzonden zou worden wanneer het ondertekende controlestrookje retour was gezonden.
Bij ontvangst van het controlestrookje werd mij al snel duidelijk dat het er alleen maar om ging om een handtekening te krijgen voor automatische incasso! Ik heb het strookje dan ook niet teruggestuurd.
Tot mijn verbazing (en ergernis) werd er zo'n twee weken later toch een proefpakket bezorgd. Ik heb daarop contact opgenomen met de klantenservice, verteld dat ik ongevraagd een pakket van hen had ontvangen, en gevraagd hoe ik het pakket terug moest sturen. Dat kon alleen maar per post, de portokosten moest je dan wel zelf betalen!!!
Retour afzender was niet mogelijk aldus de medewerkster van de klantenservice.
Ik heb vervolgens gevraagd om een acceptgiro om van alle ellende verlost te zijn. Het pakket is leuk voor de kinderen maar op zo'n manier wil ik geen zaken doen.

mjvw

Re: Galette Press

Ongelezen bericht door mjvw »

Het zal best zo zijn dat sommige mensen blij zijn met de inhoud van de pakketten van Galette Press. Maar waar het om gaat is dat het wordt verstuurd onder het motto proefpakket, en dat er vervolgens zonder handtekening wordt geïncasseerd. Leuk pakket of niet, het mag gewoon niet.

Ik heb zelf de brief met het antwoordstrookje genegeerd, in de veronderstelling dat ik dan ook de proefzending niet zou krijgen. Die kreeg ik wel. Met een in mijn ogen werkelijk zeer teleurstellende inhoud. Dat kan ik zelf leuker samenstellen voor een peuter.

Op de dag van ontvangst van de proefzending heb ik via de mail laten weten dat ik er geen prijs op stelde, dat ik het handeltje retour wilde sturen en dat ik niet wilde betalen. Geen reactie, maar wel 12,95 euro afgeschreven. Vervolgens heb ik een nog bozere mail gestuurd, waarin ik per omgaande een reactie wilde op mijn eerste mail, met name op het punt 'Beëindiging toezendingen'. Daar kreeg ik na een week via de mail een reactie op, dat mijn abonnement was beëindigd. Verder niks. Geen geld, maar gelukkig ook geen pakketten meer.
Ik was blij dat ik ervanaf was, maar na de reactie van Galette Press in de uitzending van Radar, ga ik toch nog proberen die 12,95 euro terug te krijgen.
Dankjewel Radar!

Radar
Site Admin
Berichten: 5512
Lid geworden op: 22 apr 2004 10:56

Re: Galette Press

Ongelezen bericht door Radar »

Om wildgroei van topics te voorkomen heeft de redactie van Radar besloten om deze topic te sluiten.

U kunt hier verder discussiëren:

http://www.trosradar.nl/forum/viewtopic.php?t=13426

Vriendelijke groet,

TROS Radar webredactie

Gesloten