LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] galettepress

Hier kan je jouw mening ventileren over diverse producten.
joop1265

galettepress

Ongelezen bericht door joop1265 »

Geplaatst op 26 Apr 2004 19:49 door Joop1265


--------------------------------------------------------------------------------


Ik sta een beetje versteld van deze verhalen, mijne zijn uitermate positief wat Galette Press betreft. Ik heb een aantal maal gesproken met hun klantenservice en ben altijd correct en netjes geholpen. Ook vinden mijn kinderen de inhoud van de pakketjes erg leuk, ze kijken er met plezier naar uit iedere maand. Zelfs de website van Galette Press is leuk voor kinderen om op rond te neuzen, leuke verhalen en een grappig thema.

Ik heb het veel slechter meegemaakt bij de Staatsloterij! Weken ellende. En de sweepstakes van de Postcode Loterij en Readers digist , moet je daar eens vanaf proberen te komen !!!! Laat Radar en Kassa daar maar eens een serieus onderzoek naar laten doen.

Geef mij maar zo'n kinderboekenclub, daar kan je nog gewoon mee praten.

Gast

Re: galettepress

Ongelezen bericht door Gast »

Nou, ik heb hele andere dingen meegemaakt met Galette Press. Asociaal trouwens dat ze 35 cent per minuut vangen voor die klantenservice, je zult maar zoals die mevrouw 50 minuten aan de telefoon hangen. Kost je dan 17,50 euri's...

Galette Press heeft gewoon de boel geflest en mensen op het verkeerde been gezet. Als ze werkelijk beterschap beloven, sturen ze mij en alle andere gedupeerden een excuusbrief en laten ze alle vorderingen vervallen.

Gesloten