LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] NELSON schoenen te Maassluis

Hier kan je jouw mening ventileren over diverse producten.
BJy

NELSON schoenen te Maassluis

Ongelezen bericht door BJy »

Enkele dagen geleden kocht ik bij Nelson schoenen te Rotterdam een paar Esprit schoenen voor een bruiloft. Omdat ik niet zeker wist of dit de juiste kleur was, heb ik ze toen gevraagd of ik ze mocht terugbrengen als ze niet goed waren. Dat mocht. Omdat ik zelf niet in Rotterdam woon, heb ik toen ook gevraagd of het mogelijk zou zijn ze in het filiaal in Maassluis terug mocht brengen. Dat was geen probleem. Thuisgekomen bleek de kleur absoluut niet goed. Ik ben vandaag naar de winkel in Maassluis gegaan om ze terug te brengen. Eenmaal in de winkel was de verkoopster even bezig en ik wachtte tot ze klaar zou zijn. Toen ze even niets om handen had, sprak ik de verkoopster aan. Ik kreeg meteen een snauw "zie je niet dat ik bezig ben?" Ik vertelde haar toen dat ik alleen een paar schoenen terug wilde brengen. Ze snauwde: "nou, dat is dan jammer, want geld terug daar doen we niet aan!". Ik zei dat ze in Rotterdam hadden gezegd dat dit geen probleem zou zijn, maar aangezien dat niet onder dezelfde eigenaar viel, mocht het dus niet. Ik mocht ze wel ruilen. Ik ben kwaad weggelopen, zonder te ruilen en zonder mijn geld terug. Ik rij liever weer helemaal naar de Oosterhof dan dat ik bij Nelson schoenen in de Nieuwstraat in Maassluis een aankoop doe!
Thuis heb ik op Internet gekeken of het bedrijf een klantenservice heeft. Dat hebben ze vreemd genoeg niet (hoewel ze toch een hoop filialen hebben!). Ik heb toen naar de Oosterhof gebeld. De vriendelijke verkoopster die ik aan de lijn had, keek vreemd op van de hele situatie en zei dat het complete onzin was wat er in Maassluis gezegd was, aangezien het één bedrijf was! Ze heeft me toen gevraagd om toch nog naar de Oosterhof terug te komen. Toen ik aangaf dat dit niet binnen de tien dagen mogelijk zou zijn, was dit geen probleem.
Daarom: een ijskoude douche voor de onbeschofte verkoopster in Maassluis, en een aangenaam warme douche voor Nelson schoenen te Rotterdam!

Gast

Re: NELSON schoenen te Maassluis

Ongelezen bericht door Gast »

En liepen ze lekker ??.

BJy

Re: NELSON schoenen te Maassluis

Ongelezen bericht door BJy »

Heb ze teruggebracht... duh...

Gesloten