LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Slechte ervaring met CarDelMar

Andere onderwerpen die met vakantie of vrije tijd te maken hebben.
Gizimodo
Berichten: 1
Lid geworden op: 27 jun 2016 12:47

Slechte ervaring met CarDelMar

Ongelezen bericht door Gizimodo »

Ik had een Peugeot 308 SW gehuurd toen ik vliegtickets naar Rome boekte, maar zag enige tijd daarna dezelfde auto bij dezelfde verhuurder bij CarDelMar voor 100 euro minder.

Helaas bleek ik iets te naïef. In feite bleek ik een categorie 2 auto te hebben gereserveerd, terwijl de Peugeot 308 SW een categorie 6 auto is. De Peugeot 308 SW bij CarDelMar is slechts een voorbeeld. Op de site staat echter dat je een auto huurt voor 5 mensen met bagage, met een plaatje van de Peugeot 308 SW!

Let dus goed op als je een auto via CarDelMar huurt. In mijn ogen grenst dit aan oplichting.

NB. Mijn klacht werd afgewezen:

'We hebben uw boeking gecontroleerd en u heeft gekozen voor een CWMR een Peugeot 308 SW of soortgelijk. U boekt via ons een categorie auto. CWMR is een acriss code.

De ACRISS autoklasse Code ontwikkeld en onderhouden door ACRISS (de Vereniging van Car Rental Industry Systems Standards) en is ontworpen om klanten en reisprofessionals in staat te stellen een geïnformeerde keuze Bij het boeken van een huurauto in Europa, het Midden-Oosten en Afrika te maken.

In een compact auto passen 4 personen, 1 grote koffer en 1 kleine koffer.

Wanneer u meer bagage heeft dan 2 koffers dan adviseren wij u om in de toekomst te kiezen voor het type Intermediate.'

Mijn oproep aan CarDelMar: presenteer op je site wat je daadwerkelijk kunt verwachten en misleid je klanten niet. Die zitten niet te wachten op extra stress aan het begin van de vakantie. Wij stonden met 4 volwassenen en 4 koffers opeens voor een te kleine auto. Het was dat Greenmotion ons een iets grotere auto kon geven, anders waren we niet eens weggekomen. Uiteindelijk konden we alles erin persen (moesten wel de hoedenplank achterlaten), maar dit is natuurlijk geen stijl!

Gesloten