LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Sandd gooit de post op straat

Verzending en bezorging van brieven en pakketten.
Gesloten
Gasservice
Berichten: 12
Lid geworden op: 04 apr 2014 21:12

Sandd gooit de post op straat

Ongelezen bericht door Gasservice »

In Utrecht wordt de post door Sandd op een heel bijzondere manier bezorgd. Bij woningen met een trapje, portiekwoningen, gooit Sandd de post op het trapje. Inderdaad je bankafschrift ligt in hartje centrum van de stad op straat. Dit doet Sandd bij alle bewoners. Een foto gestuurd, Sandd ontkent dat dit gebeurt. Vervolgens schrijft de bezorger met watervaste zwarte pen het huisnummer op je muur. Want de bezorger weet na een paar treden op trapje het huisnummer niet meer. Sandd stelt dat de bezorger dat maar zelf moet verwijderen. En daar staat i dan de bezorger met een flesje chemische reiniger in je net geschilderde roomwitte portiek graffiti van eigen hand te verwijderen. Alle bewoners hebben groezelige vlekken in hun portiek nu. Sandd geeft geen enkele reactie op de directieklacht. Ook steekt de post uit de brievenbus. Maar ook dat ontkent Sandd. Overigens pakt ING eea heel voortvarend op ( ze zijn een opdrachtgever bij Sandd). ING zorgt dat verzending bij mij voortaan via PostNL gaat en heeft me excuses aangeboden, erg fijn. Schandalig hoe Sandd dit laat gebeuren.

GJvdZ
Berichten: 7404
Lid geworden op: 03 nov 2010 13:49

Re: Sandd gooit de post op straat

Ongelezen bericht door GJvdZ »

Wat ING doet, kunnen andere klanten van Sandd ook doen, en is het probleem snel opgelost. Maar als je berichten op dit forum moet geloven is PostNL het ergste van het ergste (al heb ik persoonlijk die ervaring niet).

henk51
Berichten: 1678
Lid geworden op: 07 jun 2005 17:59

Re: Sandd gooit de post op straat

Ongelezen bericht door henk51 »

Misschien een goede optie voor TS voorkomt irritatie postbezorging.Gewoon zelf downloaden mis je ook nooit een rekening afschrift meer.
Voordelen digitale afschriften
Direct downloaden en afdrukken als u het nodig heeft
Handig voor administratie en belastingaangifte
Geen onnodige post, beter voor het milieu
Ziet er hetzelfde uit als de papieren overzichten
gr Henk

sjohie
Berichten: 11237
Lid geworden op: 29 okt 2011 10:36

Re: Sandd gooit de post op straat

Ongelezen bericht door sjohie »

Gasservice schreef:In Utrecht wordt de post door Sandd op een heel bijzondere manier bezorgd. Bij woningen met een trapje, portiekwoningen, gooit Sandd de post op het trapje. Inderdaad je bankafschrift ligt in hartje centrum van de stad op straat. Dit doet Sandd bij alle bewoners. Een foto gestuurd, Sandd ontkent dat dit gebeurt. Vervolgens schrijft de bezorger met watervaste zwarte pen het huisnummer op je muur. Want de bezorger weet na een paar treden op trapje het huisnummer niet meer. Sandd stelt dat de bezorger dat maar zelf moet verwijderen. En daar staat i dan de bezorger met een flesje chemische reiniger in je net geschilderde roomwitte portiek graffiti van eigen hand te verwijderen. Alle bewoners hebben groezelige vlekken in hun portiek nu. Sandd geeft geen enkele reactie op de directieklacht. Ook steekt de post uit de brievenbus. Maar ook dat ontkent Sandd. Overigens pakt ING eea heel voortvarend op ( ze zijn een opdrachtgever bij Sandd). ING zorgt dat verzending bij mij voortaan via PostNL gaat en heeft me excuses aangeboden, erg fijn. Schandalig hoe Sandd dit laat gebeuren.
You pay peanuts, you get monkeys zogezegd. Daar komt ING nu ook achter. Overigens vind ik het wel wat kort door de bocht om een bedrijf met duizenden bezorgers, zo de grond in te boren op basis van wat 1 bezorger van ze doet.

Joris27
Berichten: 12
Lid geworden op: 08 okt 2010 21:59

Re: Sandd gooit de post op straat

Ongelezen bericht door Joris27 »

Nou, uit eigen ervaring weet ik dat Sandd niet echt de meest zorgvuldige postbezorgers heeft. Wij werden al vroeg in de zwangerschap uitgebreid gefeliciteerd door de bezorger van Sandd, die wij toevallig tegen het lijf liepen in een supermarkt. Ongemakkelijk, aangezien wij het nog niet hadden verteld in onze vriendenkring...
" ik moet zoveel baby en zwangerschapsboekjes bij jullie bezorgen, jullie zijn zwanger he!"

Niet bepaald tactisch... in ons geval gelukkig wel waar, maar het zal maar niet zo zijn...

Gasservice
Berichten: 12
Lid geworden op: 04 apr 2014 21:12

Re: Sandd gooit de post op straat

Ongelezen bericht door Gasservice »

@sjohie. Goed lezen: de directie geeft geen enkele reactie en onderneemt geen actie. Dit lijkt me genoeg reden om wat van Sandd te vinden. Daarnaast vind ik het langdurig op straat gooien van je financiële gegevens, inclusief inloggegevens genoeg reden om dit niet te accepteren. Er is niet voor niets een postwet. En in vredesnaam, je portiek onderkladderen en vervuilen?!?

Gesloten