LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Telefoonteam31-03-2008 Oproep gedupeerden

Discussieer hier over onderwerpen die in onze uitzendingen zijn geweest.
Gesloten
Radar
Site Admin
Berichten: 5512
Lid geworden op: 22 apr 2004 10:56

Telefoonteam31-03-2008 Oproep gedupeerden

Ongelezen bericht door Radar »

Radar heeft klachten ontvangen over privéklinieken waar mensen hun gebit kunnen laten renoveren. Wij zijn benieuwd of er meer klachten over zijn. Als redactie zijn we vooral op zoek naar mensen die om cosmetische redenen iets aan hun gebit hebben laten doen bij een kliniek en niet tevreden zijn over hun behandeling.

U kunt ons mailen: [email protected].

Verder kreeg Radar veel klachten over het bedrijf Mobillion. Mensen krijgen ongevraagd smsjes van het nummer 4269. Ze krijgen dan bijvoorbeeld een ringtone. Ontvangers moeten hiervoor flink betalen en volgens de telefoonrekening is het bedrijf Mobillion de afzender.

Radar heeft met Mobillion gebeld en het bedrijf zegt niet verantwoordelijk te zijn voor de smsjes. Mobillion verstuurt de smsjes namens een ander bedrijf, en volgens dit bedrijf is het absoluut onmogelijk dat mensen smsjes ontvangen zonder dat zij zich hiervoor aangemeld hebben. Maar volgens Mobillion is dit wel mogelijk, zo blijkt uit een e-mail die een gedupeerde aan ons doorstuurde. .

Heeft u last van deze berichten? U kunt het stoppen door het woord STOP te smsen naar het nummer 4269. Bent u van mening dat u de smsjes onterecht heeft ontvangen, dan kunt u ook een klacht indienen bij Mobillion, dan verwijzen zij u door naar het verantwoordelijke bedrijf. Meer informatie vindt u op hun website, www.mobillion.com.

Gesloten