LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] HPV-vaccin

Discussieer hier over onderwerpen die in onze uitzendingen zijn geweest.
Radar
Site Admin
Berichten: 5510
Lid geworden op: 22 apr 2004 10:56

HPV-vaccin

Ongelezen bericht door Radar »

Vanaf deze week worden honderdduizenden meisjes opgeroepen zich te laten inenten tegen het HPV-virus, de veroorzaker van baarmoederhalskanker.

Op internet circuleren veel verhalen over dit vaccin, maar wat is wel en niet waar? En worden de meisjes en hun ouders wel goed voorgelicht door de overheid, of worden er belangrijke afwegingen achtergehouden?

Uitzending: maandag 9 maart 2009 , Ned 1, 20.33 uur
Herhaling: dinsdag 10 maart 2009, Ned 2, 14.15 uur

kjongj
Berichten: 30
Lid geworden op: 14 mar 2007 23:45

Re: HPV-vaccin

Ongelezen bericht door kjongj »

In de provincie Groningen zijn ze al druk aan het vaccineren. Ook wij hebben een dochter die het eerste vaccin al heeft gehad. Volgens mijn eigen huisarts en een bevriend huisarts is het helemaal veilig. Panniek zaaien???

Jan Rotterdam
Berichten: 1
Lid geworden op: 07 mar 2009 01:00

Re: HPV-vaccin

Ongelezen bericht door Jan Rotterdam »

Het is geen makkelijke kwestie. Ik vond dat er de afgelopen week sprake was van een kritiekloze berichtgeving over de inentingcampagne van het RIVM. Deze organisatie heeft mijns inziens al jaren een bijna kritiekloos bestaan. Desalniettemin bestaan er wel degelijk problemen bij het inenten van grote groepen mensen omdat elk individu verschillend is. Bij mij is de indruk ontstaan dat voorbeelden waarbij het mis is gegaan bij het inenten van mensen snel in de doofpot worden gestopt. Nou dat vind ik nogal wat...........

Wim2007
Berichten: 962
Lid geworden op: 12 jul 2007 13:04

Re: HPV-vaccin

Ongelezen bericht door Wim2007 »

In de provincie Groningen zijn ze al druk aan het vaccineren. Ook wij hebben een dochter die het eerste vaccin al heeft gehad. Volgens mijn eigen huisarts en een bevriend huisarts is het helemaal veilig. Panniek zaaien???
Een arts die zegt dat iets volledig veilig is liegt. Er is namelijk helemaal niets volledig veilig. Een wat realistischer benadering dan het hebben van blind vertrouwen in huisartsen is hier http://www.nvkp.nl/meisjeshpv/#c783 en hier http://www.nvkp.nl/hpv/ te vinden. Verder geeft een aflevering van Zembla (van 19 oktober jl.) ook wel enig 'inzicht' hoe het besluit om te vaccineren tot stand is gekomen. zie: http://player.omroep.nl/?aflID=8122904

Angelique Almere
Berichten: 1
Lid geworden op: 07 mar 2009 14:13

Re: HPV-vaccin

Ongelezen bericht door Angelique Almere »

Op 20 oktober was er s'avonds een programma op NED2 over het HPV virus. Zembla had onderzoek gedaan over de aanbevelingen van de gezondheisraad oid om het in het rijksvaccinatieprogramma op te nemen. Daaruit bleek dat er commissieleden waren die een link hadden met de pharmaceutische industrie. Hier de link http://player.omroep.nl/?aflID=8122904 Ik ben al niet zo'n voorstander van inenten, maar sinds het kijken op deze sites al helemaal niet meer... hier nog een paar.
http://www.vrijheids.net/?p=366
http://www.vrijheids.net/?p=356
http://www.judicialwatch.org/story/2008 ... pv-vaccine
Daar kan je ook lezen in officiële stukken dat in de VS al 28 meisjes de dood gevonden hebben na inenting met Gardisil (cummulatief tot juni 2008).
Zo te lezen gaat het vaak om dood die intreedt agv van longembolie en trombose.
Er zijn ook al 140 gevallen gerapporteerd in de periode januari-juni 2008 in de USA van ernstige bijwerkingen.
De mildere bijwerkingen zijn duizelingen, flauwvallen, misselijkheid en tijdelijke verlamming. Ook kunnen miskramen optreden...
Deze inenting kost zo'n 375 euro pp, dus tel maar uit wat er aan verdiend wordt. Te bedenken dat het bedrijf, Mercks dat dit vaccin gemaakt heeft, een miljardenclaim voor een ander middel (pijnstiller) aan zijn broek heeft en graag weer uit de rode cijvers komt...
En daarbij gaat men over lijken zullen we maar zeggen.
Ook zijn er artsen die op informatieavonden Gardasil in het bijzonder aanbevelen...dubieus vind ik...
Het schijnt dat de bijwerkingen voor het op de markt brengen nauwelijks/niet genoeg bekend zijn...en zeker niet bij deze doelgroep.
Het systeem van het om de 5 jaar een controle dmv een uitstrijkje schijnt bovendien afdoende te zijn...
Onze dochters als proefkonijnen?
Mijne niet!
Laatst gewijzigd door Angelique Almere op 09 mar 2009 11:50, 1 keer totaal gewijzigd.

mascotje
Berichten: 21
Lid geworden op: 16 sep 2005 17:17

Re: HPV-vaccin

Ongelezen bericht door mascotje »

Het is te zot voor woorden.

Een vrouw is blijkbaar geen gezondheid waard.
Borstkanker, herseninfarcten, gal- en leveraandoeningen trombose, noem het maar op, mochten we al krijgen.
Voor die 'veilige' anticonceptiepil en overgangshormonen waarmee we werden en worden volgestopt en betalen vrouwen een hoge prijs.

Baarmoederhalskanker stond probleemloze seks voor de man nog in de weg.
Dus nog maar wat meer rotzooi in vrouwen stoppen.
Die verantwoording, de gevolgen en de risico's leggen we lekker op de schouders van vrouwen.
En ach, mochten ze er over twintig jaar bij de borstkanker door het hormoongebruik nog wat anders bij krijgen, who cares.
dan weet de mannenwereld van de farmacie dat ook wel weer te exploiteren. Ongetwijfeld ook weer met steun van de regering.
Dan hebben mannen in elk geval zelf probleemloze seks kunnen hebben, schijnt men te denken.

Wim2007
Berichten: 962
Lid geworden op: 12 jul 2007 13:04

Re: HPV-vaccin

Ongelezen bericht door Wim2007 »

Een vrouw is blijkbaar geen gezondheid waard.
Er wordt ook al gewerkt aan het plan om jongens en mannen te vaccineren met het HPV-vaccin.

zie onder meer:
http://blogs.wsj.com/health/2009/01/05/ ... ent-385051
http://www.cnbc.com/id/20464563/
http://www.reuters.com/article/healthNe ... KQ20081113

mascotje
Berichten: 21
Lid geworden op: 16 sep 2005 17:17

Re: HPV-vaccin

Ongelezen bericht door mascotje »

Dat er ook naar middel wordt 'gezocht' voor mannen, ja dat die hebben wij vrouwen vaker gehoord. Daar trappen we niet meer in.
Was dat serieus de bedoeling geweest dan had men daar even op gewacht. Dan had men doorgegaan met het ontwikellen ervan.

Met de anticonceptiepil ging dat net zo !!! Mannen vreesden voor hun potentie, dus ging al gauw niet verder door. Dat vrouwengezondheid op het spel staat is van ondergeschikt belang.
Toch heeft men nog decennialang aan vrouwen beloofd dat er ook een pil zou komen voor mannen. Die bestaat ook wel intussen..... Maar gek he? dat die niet massaal aan mannen wordt aangeboden.....

Het zijn de vrouwen die de ziektes en de besmettingen oplopen en daarom moeten mannen ontzien worden. We doen niet aan voorkomen. Logisch ....... of niet?
Zo hoor je ook nooit over de slechte hygiëne onder mannen die zorgt voor problemen als vleesbomen, ontstoken eileiders e.d.

Wat vrouwen op de lange termijn van gaan merken van de vaccinatie daarover is niets bekend en dus wordt het nu hals over kop aan ze toegediend.

De werkzaamheid werd gedurende zes maanden getest bij 21 duizend vrouwen uit de hele wereld. Uit de testen blijkt dat het vaccin bijna altijd effectief is in het bestrijden van het papilloma-virus.
De werkzaamheid op het virus is getest......... verder weet men niks.

6 Maanden is niks !! Dan weet je niet wat de bijwerkingen en gevolgen op termijn zijn en wat zo'n middel doet met de rest van het lichaam.

Net als met softenon, des, de pil, overgangshormonen, het moest en zou er op grote schaal ingestopt worden bij vrouwen voordat de gevaren in kaart waren.
Zelfs waar het wel bekend is gaat men gewoon door. Denk maar aan het livial-schandaal. Keer op keer aangetoond hoe risicovol het is, men gaat er gewoon mee door.
Intussen zijn dit de feiten: per jaar krijgen in Nederland gemiddeld zo'n 11.300 (!) vrouwen (steeds jonger) borstkanker en overlijden er (steeds jonger) 3.500 (=10 per DAG) aan.

Dat betekent concreet voor mij persoonlijk: Mijn schoonmoeder overleed aan borstkanker. Mijn schoonzus kreeg borstkanker, genas daarvan en leeft nu met de verminking en de klachten die het gevolg waren van de ingrijpende behandelingen.
Ik verloor een vrienid aan borstkanker.
Een andere vriendin kreeg onlangs, toen ze in het kraambed lag van haar 3e kindje, de diagnose borstkanker. Ze weet dat ze zal overlijden en haar jonge gezinnetje binnenkort in de steek moet laten.

Hoe jonger je het erin stopt hoe langer je eraan kunt verdienen en hoe gemakkelijker het is misbruik te maken van onwetendheid.

Dat is nu niet anders.

nette69
Berichten: 1
Lid geworden op: 08 mar 2009 19:17

Re: HPV-vaccin

Ongelezen bericht door nette69 »

Kijk ook eens op www.vaccinatieschade.nl
Ik laat mijn dochter niet inenten; 80% van de vrouwen heeft dit virus bij zich, en het verdwijnt binnen 11/2 jaar vanzelf.
Het vaccin helpt alleen bij het HPV type 16 en 18. En dan nog maar bij 60% van de gevallen, dus in 40% NIET.
Dat er van de 42 dames die tijdens het inenten zwanger waren er 18 geen, of een mismaakt kindje kregen hebben we het dan ook nog over...
Slaan we ons strakjes voor de kop als onze dochter baarmoederhalskanker blijkt te hebben? Zij zelf denkt van niet gezien deze en volgende argumenten.
Het vaccin werkt maar 5 jaar, ongeveer, men weet het niet precies... Dan is ze 18, en de ziekte komt het meest voor tussen de 30 en 45 jaar... En je elke 5 jaar met deze rotzooi te laten inenten...ik weet het niet hoor.
De kankerbestrijding pleit ervoor om het uitstrijkje blijven handhaven, en ik denk dat dat het beste is om te doen inderdaad. Het middel is nog lang niet voldoende getest. In de bijsluiter (die je via internet kunt openen) staat ook dat het middel niet geschikt is voor kinderen jonger dan 10 jaar, wat doet die 2 of 3 jaar dan extra dat ze het dan wel kunnen hebben? Brrr ik moet er allemaal toch niet aan denken.
Succes allemaal met uitzoeken/beslissen, want in dit geval denk ik dat de overheid tekort heeft geschoten.

marwin2009
Berichten: 1
Lid geworden op: 08 mar 2009 21:58

Re: HPV-vaccin

Ongelezen bericht door marwin2009 »

Dit vaccin voorkomt dat vrouwen baarmoederhalskanker krijgen en dat sommigen hieraan zelfs sterven. Wat zonde dat er zoveel fabeltjes zich de ronde doen over doden door het vaccin, want deze berichten kloppen niet. Typisch Nederlands om met z'n allen zo negatief te doen over iets wat gewoon goed is.Hopelijk laten niet te veel ouders en meisjes zich van de kaart brengen door al deze berichten.

sakagaweea
Berichten: 4
Lid geworden op: 09 mar 2009 10:25

Re: HPV-vaccin

Ongelezen bericht door sakagaweea »

Ik vindt het juist typische nederlands om te denken dat dat wat iedereen doet vdan vast wel goed zal zijn.
Ben blij met de uitzending en hoop dat twee kanten belicht zullen worden. Zodat jonge meisjes verder denken dan de gratis I-pod en de angst voorbij durven gaan om na te denken over hun eigen lijf.
Want wat de vaccin doet op de langere termijn, daar is iedereen het wel over eens, is nog lang niet wetenschappelijk aangetoond,.
Wat wel zeker is; de farmaceutsiche indrustrie vaart er wel bij.

Meno
Berichten: 301
Lid geworden op: 26 nov 2007 14:35

Re: HPV-vaccin

Ongelezen bericht door Meno »


Bewuste moeder
Berichten: 2
Lid geworden op: 09 mar 2009 12:07

Re: HPV-vaccin

Ongelezen bericht door Bewuste moeder »

Vergeet alle hysterie die soms met de haren erbij gesleept worden, maar lees kritisch artikel van 4 gyneacologen in Nederlands Tijdschrift van Geneeskunde (dec 2008):

http://195.95.198.42/db_artikel.asp?ID= ... 10001A&fr=

Goede, bewuste sexuele opvoeding, vanaf plm 20 jaar regelmatig uitstrijkje laten maken, niet roken....Dan kom je al héééél ver!!

sakagaweea
Berichten: 4
Lid geworden op: 09 mar 2009 10:25

Re: HPV-vaccin

Ongelezen bericht door sakagaweea »

jammer (onderstaand), voor het artikel moet in eerst abonnee worden....

Sanjari
Berichten: 1
Lid geworden op: 09 mar 2009 12:44

Re: HPV-vaccin

Ongelezen bericht door Sanjari »

Désirée Röver – medisch researchjournalist

BAARMOEDERHALSKANKER

HPV-vaccins als een ‘deus ex ******’
Met een voorwoord van H.C. Moolenburgh


Omvang: 140 pag., paperback
Formaat: 14,5 x 21 cm.
Prijs: € 14,50
ISBN: 978 90 202 0327 1

Onthullende feiten over de verzwegen bijwerkingen van de HPV-vaccins

Geachte redactie,

Wij sturen u bijgaand met plezier een recensie-exemplaar van deze onlangs verschenen uitgave.

Vele kranten melden al in februari 2009: Meisjes in heel Nederland ‘geprikt’ om baarmoeder-halskanker te voorkomen. Terwijl de landelijke invoering van het vaccin tegen baarmoederhals-kanker in het rijksvaccinatieprogramma, officieel per 1 september 2009, volgens onderzoekers en artsen van het Erasmus MC, UMC Groningen en het Nederlands Kanker Instituut te vroeg wordt geacht. De gevaren en de gevolgen van dit vaccin zijn nog nauwelijks onderzocht. Onze minister van volksgezondheid heeft alle waarschuwende stemmen, zelfs die van zijn eigen adviseurs, naast zich neer gelegd om het gewraakte vaccin snel aan het inentingsprogramma te kunnen toevoegen.
Désirée Röver heeft een diepgaand onderzoek verricht naar dit vaccin en doet hiervan op onthullende wijze verslag. Het resultaat is schokkend. Wie dit boek leest, laat zijn dochter niet inenten. Hans Moolenburgh zegt in het voorwoord van haar boek: ‘Hoe u, als ouder, ook onder druk mag worden gezet, weiger deze vaccinatie voor uw dochter!’ Zie vooral ook de informatie op de volgende pagina.

Hartelijk dank voor uw aandacht. Graag ontvangen wij een kopie van uw bespreking.
Mocht u vragen hebben of de auteur willen uitnodigen voor een interview dan kunt u altijd contact met mij opnemen.

Met vriendelijke groeten,
Uitgeverij Ankh-Hermes bv

Emy ten Seldam, uitgever
tijdelijk bij afwezigheid van Maria Zandberg ook afd. publiciteit – tel. 0570 678911
e-mail: [email protected]

PS. Indien u niet tot recenseren kunt overgaan dan verzoeken wij u vriendelijk het boek via ons antwoordnummer 199, 7400 VB Deventer te retourneren.

Désirée L. Röver – medisch research journalist

Désirée Röver beschikt over een breed historisch overzicht van de westerse patentgeneeskunde. Daarnaast heeft zij via haar wereldwijde contacten met artsen, therapeuten en onderzoekers een gedegen wetenschappelijke onderbouwing verzameld in het fascinerende veld van complementaire en holistische benaderingen van gezondheid. Naast het schrijven van artikelen geeft zij lezingen en workshops, en treedt zij op als dagvoorzitter van (medische) congressen en openbare debatten.

Ter overweging:
Talloze artsen en wetenschappers in Nederland hebben artikelen geschreven die onderstrepen dat zij ten zeerste betwijfelen dat veiligheid, beschermingscapaciteit en kosteneffectiviteit van de HPV-vaccins zijn bewezen. Niettemin heeft minister Klink in november 2008 doorgedreven dat Cervarix, het GlaxoSmithKline HPV-vaccin (humaan papillomavirus typen 16 en 18) vanaf september 2009 via het Rijksvaccinatieprogramma gratis wordt verstrekt aan 12-jarige meisjes. De GGDs van Nederland zijn inmiddels begonnen met de tegelijkertijd door minister Klink aangekondigde 'inhaalprocedure' voor meisjes van 13 tot 16 jaar. In de begeleidende brief – geconcipieerd door het RIVM en ondertekend door Directeur Centrum Infectieziektebestrijding prof. R.A. Coutinho – worden de misleidende bewoordingen gebruikt van "een inenting tegen baarmoederhalskanker".
De bijgesloten brief die de GGD Regio Nijmegen richt 'aan alle meiden die geboren zijn in 1993, 1994, 1995 of 1996' eindigt met de mededeling dat 'na de derde prikronde onder alle meisjes die zich hebben laten inenten, vijf iPods worden verloot'…

De informatie waarop de betrokken meisjes en hun ouders zich kunnen baseren voordat zij toestemmen in deze pijnlijke en ingrijpende 3-voudige HPV-vaccinatieronde, is – versterkt door de onfrisse manipulatie met iPods – op zijn zachtst gezegd eenzijdig gekleurd. Zo worden in de meegestuurde folder de ongewenste negatieve effecten ('bijwerkingen') zeer luchtig afgedaan, terwijl er in alle landen waar is gevaccineerd, al doden zijn gevallen. Is dat nog een bijwerking te noemen?

Uit het boek Baarmoederhalskanker, de HPV-vaccins als een ’deus ex ******’ hier enkele belangrijke feiten op een rij:

- Dankzij goed bevolkingsonderzoek met periodieke uitstrijkjes is baarmoederhalskanker een hekkensluiter in alle landen waar nu plotseling intensief wordt gevaccineerd…
- Het verband tussen humaan papillomavirus (HPV) en baarmoederhalskanker is gebaseerd op een wetenschappelijke consensus: in essentie dus niet meer dan een aanname.
- HPV wordt vaak bij baarmoederhalskanker gevonden. In veel gevallen behoren deze HPVs tot andere stammen dan die in de vaccins (Gardasil: 6, 11, 16 en 18; Cervarix: 16 en 18). Er zijn zo'n 100 HPV-typen, waarvan er naar men aanneemt ongeveer 30 kankerverwekkend zijn.
- HPV-aanwezigheid bij baarmoederhalskanker zegt iets over de gezondheidstoestand van het desbetreffende lichaam, maar niet per definitie iets over een oorzakelijk verband tussen HPV en baarmoederhalskanker. HPVs zijn in feite dusdanig wijd verbreid, dat het zelfs vreemd zou zijn om deze (evenals andere organismen, zoals bijvoorbeeld schimmels) niet aan te treffen in een lichaam of een orgaan dat zodanig uit balans is qua voedingsstoffen, zuurgraad, zuurstofvoorziening, en/of emoties, dat dit kanker heeft ontwikkeld.
- Het HPV-vaccin wordt in de brieven en folders, gericht op meisjes en hun ouders, keer op keer benoemd als een 'vaccin tegen baarmoederhalskanker' . Dit is een zeer ernstige misleiding. Er zijn veel meer manieren om baarmoederhalskanker op te lopen. De vaccinproducenten benadrukken niet voor niets: regelmatige uitstrijkjes blijven altijd nodig.

Antwoorden aan (de ouders van)
de meisjes van 13 tot 16 jaar
die een oproep kregen voor
vaccinatie met het HPV-vaccin Cervarix
(humaan papillomavirus typen 16 en 18)

door Désirée L. Röver,
medisch research journalist, en auteur van het boek
Baarmoederhalskanker, HPV-vaccins als een ’deus ex ******’
(Ankh Hermes, mei 2009, ISBN 978.90.202.0327.1)

In Nederland wordt per september 2009 via het Rijksvaccinatieprogramma aan alle meisjes van 12 jaar het GlaxoSmithKline HPV-vaccin Cervarix aangeboden.
Voor de meisjes tussen 13 en 16 jaar is er in februari 2009 een ’inhaalcampagne’ van start gegaan. Deze wordt in opdracht van het RIVM uitgevoerd door de regionale GGDen, die deze taak naar eigen inzicht mogen invullen.
De drie prikrondes per meisje met dit duurste ’gratis’ vaccin ooit, komen in werkelijkheid ten laste van de belastingbetaler.

Zowel in de RIVM-uitnodigingsbrief, ondertekend door prof. dr. R.A. Coutinho, alsook in de folder en op de bijbehorende website www.prikenbescherm.nl wordt het HPV-vaccin ten onrechte een ’inenting tegen baarmoederhalskanker’ genoemd.
Deze omschrijving slaat enkele stappen in de realiteit over, de vaccins zouden immers hoogstens kunnen beschermen tegen een infectie met de humaan papillomavirus (HPV) stammen 16 en 18, de HPVs in het vaccin.
Ten eerste gaan de meeste HPV-infecties vanzelf weer over.
En ten tweede zijn aan de ontwikkeling van een HPV-infectie tot baarmoederhalskanker aanzienlijke voorwaarden verbonden, zoals genetische- of chromosoomveranderingen (Matthias Dürst, universiteit van Jena).

De brief die de GGD Regio Nijmegen verstuurt, spreekt de vaccinkandidaten populair aan met ’meiden’, en eindigt met de belofte dat ’na de derde prikronde onder alle meisjes die zich hebben laten inenten, vijf iPods worden verloot’…
Deze merkwaardige actie is een regionaal GGD-initiatief: ”Om binnen de campagne voldoende bescherming te realiseren, is het van belang dat de meisjes alle drie de prikken halen. De GGD’en leveren op verschillende manieren inspanning om de meisjes hiertoe te motiveren. Hoe zij hieraan invulling geven, is de keuze van de lokale GGD’en zelf”, aldus Loes Hartman, communicatieadviseur GGD Nederland.
Aangezien de injecties nogal pijnlijk kunnen zijn, zijn de tweede en derde toediening geen pretje.

Wat de vraag aangaat die deze uitnodigingen tot HPV-vaccinatie oproepen, het volgende:

Ik kan alleen maar zeggen wat ik, gebaseerd op mijn intensieve research, zou doen als ik een Nederlandse meisje was en nu een beslissing over deze HPV-vaccinatie zou moeten nemen:

Ik zou uit de buurt blijven van welke vaccinatiespuit dan ook.

En ik zou héél ver weg blijven van deze HPV-vaccins.


De volgende punten zijn daarbij goed om te weten:

• HPV-vaccinatie is losgebarsten in uitgerekend die landen waar baarmoederhalskanker een hekkensluiter is, dankzij de periodieke uitstrijkjes in het kader van gestructureerd bevolkingsonderzoek.
Let wel: met en zonder HPV-vaccins blijven deze uitstrijkjes altijd nodig!

• Het verband tussen een HPV-infectie en baarmoederhalskanker is een aanname.
De vaak herhaalde term ’een noodzakelijke oorzaak’ is iets heel anders dan sluitend wetenschappelijk bewijs.

• Dr. Elizabeth R. Unger, hoofd van de Papillomavirussectie van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC), gaf in een presentatie in 2001 kristalhelder aan: ”HPV-infectie alleen is onvoldoende voor de ontwikkeling tot baarmoederhalskanker.” Ergens onderweg is dit in de tekst van Gardasil’s FDA-goedkeuring in 2006 geruisloos veranderd naar: ”HPV is de oorzaak van 70% van alle gevallen van baarmoederhalskanker”…

• In de aankondiging van deze bewuste FDA-goedkeuring staat: ”Hoewel de studieperiode niet lang genoeg was voor het zich ontwikkelen tot baarmoederkanker, gelooft men dat het voorkómen van deze voorloperlaesies hoogstwaarschijnlijk de preventie van baarmoederhalskanker tot gevolg heeft.”

• Uit onderzoek is bekend dat een HPV-infectie meestal vanzelf weer verdwijnt. Waarom dat bij een heel enkele vrouw niet gebeurt, is onbekend.

• Een verrassende studie-uitkomst is dat meisjes/vrouwen die op het moment van vaccinatie de HPV-vaccinstammen bij zich dragen, maar liefst 44,6% meer kans lopen om baarmoederhalskanker te ontwikkelen…
Voorafgaand aan de vaccinaties worden ontvangsters niet op aanwezigheid van deze HPV-stammen getest.

• De HPV-vaccins zijn gebaseerd op genetisch gemanipuleerde virusonderdelen (virus gelijkende partikels, VLPs). De Amerikaanse arts dr. Bill Deagle zegt over deze in de natuur nooit eerder voorgekomen entiteiten: ”De DNA-inhoud voegt zich in in het gastheer-DNA, en in die zin is het vaccin dus levend. Het maakt genetisch gemodificeerde gastheren [lees: mensen]. Het is een gencassette met schakelgenen die epigenetisch [vanuit externe omstandigheden] genen kunnen aan- en uitzetten die onvruchtbaarheid teweegbrengen, auto-immuniteit, en kanker met abnormale orgaanontwikkeling.”

• De VLPs mogen dan niet infectueus zijn, zij brengen veel gevaarlijker gevolgen teweeg.

• Dr. Rebecca Carley bevestigt: ”We gaan een enorme toename zien in onvruchtbaarheid en baarmoederhalskanker.”

• Daarnaast bevatten beide HPV-vaccins behalve een obscene hoeveelheid van de zeer giftige stof aluminium, nog andere substanties die absoluut niet in het lichaam of de bloedstroom thuishoren, zoals de eiwitten afkomstig van de kweekbodem van de virus gelijkende partikels (VLPs) – bij Gardasil gisteiwitten, bij Cervarix eiwitrestanten van insectencellen… Deze eiwitten kunnen in het lichaam op korte termijn een anafylactische shock veroorzaken, en op de langere termijn verschillende auto-immuunreacties.

• In de landen waar al eerder met HPV-vaccinaties werd begonnen, hebben vele ernstige negatieve effecten plaatsgevonden. Dat geldt zowel voor Gardasil (in Amerika en bijvoorbeeld Spanje), als voor Cervarix (Groot-Brittannië).

• Een document van de Food and Drug Administration (FDA, vergelijkbaar met bij ons het RIVM) meldt dat Gardasil, sinds de invoering in Amerika in juni 2006, gemiddeld één dode per maand heeft opgeleverd... naast allerlei andere ernstige gevolgen, zoals de verlammingsziekte Guillain-Barré, een verschijnsel ook bekend na toediening van andere vaccins.
(Controversial HPV Vaccine Causing One Death Per Month: FDA Report. Meldingen tot januari 2008 van 140 ’serieuze’ negatieve reacties, waaronder 27 ’levensbedreigende’ gevallen, 10 spontane abortussen, en 6 gevallen van de slopende verlammingsziekte Guillain-Barré Syndroom, http://www.lifesitenews.com/ldn/2008/jul/08070316.html)

• In Amerika is in februari 2009 een handtekeningenactie gestart voor een petitie die de President en het Congres vraagt om een officieel onderzoek te willen instellen naar de Gardasildoden (http://www.thepetitionsite.com/14/inves ... -risks-now ).

• In februari 2009 haalde Spanje 76.000 doses Gardasil van de markt nadat twee meisjes in Valencia enkele uren na hun HPV-vaccinatie in de intensive care waren beland.

• HPV-vaccins zijn bedoeld voor een ziekte die feitelijk 20 tot 35 jaar na infectie verschijnt. De bescherming die de HPV-vaccins zouden bieden, houdt waarschijnlijk niet langer dan zo’n 5 jaar aan. Herhalingsinjecties zullen dus nodig zijn – met alle risico’s van dien. (Herb Newborg, The Tragic Truth behind the Gardasil Nightmare, http://www.naturalnews.com/025613.html)

Stel, je hebt bovenstaande en andere informatie gelezen, en je wilt je niet laten vaccineren.
En je wilt wèl vrij blijven van baarmoederhalskanker…
Wat kun je doen?

Voor alle ziekten geldt: voorkomen is beter dan genezen!

• Allereerst, laat je niet bang maken door wat fabrikanten en overheidsinstanties roepen. Hoe harder ze pushen, des te meer je moet opletten.
Als je bang bent, kun je wel meppen en rennen, maar niet meer helder nadenken…

• Laat je ook niet misleiden door de sekshype. De zogenaamde seksuele revolutie was alles behalve een spontane beweging.
Heb respect voor jezelf en voor je lichaam. Volg je innerlijke stem.

• Een gezond lichaam kan in principe aan iedere infectie het hoofd bieden.
Daarom, eet goede voeding:

o Kies zoveel mogelijk onbewerkte, herkenbare biologische (!) bestanddelen.

o Vermijd alle knutselvoedsel en vloekvoer uit pakjes, flesjes en potten. Wanneer dat niet (helemaal) lukt, lees dan altijd wel het etiket! Alle verpakte ’voedingsmiddelen’ zijn beladen met giftige E-nummers – de gevaarlijkste zijn aspartaam (E951) en MSG (E621-625).

Weet wat je eet, en koop het boekje ”Wat zit er in uw eten?”;

o Vermijd lichaamverzurende suikers, koffie en alcohol; kanker is dol op een verzuurd lichaam;

o Ontgift je lichaam regelmatig (bijvoorbeeld met spirulina of chlorella) en drink dagelijks veel vitaal, gefilterd water (geen kraanwater);

• Een HPV-infectie is te voorkomen en te verhelpen met onder meer voldoende vitamine A en foliumzuur;

• Het belangrijkste is: uitstrijkjes blijven altijd noodzakelijk...

Wat voor de ontvangster de winst van deze vaccins zou moeten zijn, is mij met het vorderen van mijn onderzoek alleen maar steeds minder duidelijk geworden!

Wie nog meer gedetailleerde informatie en literatuurverwijzingen zoekt, verwijs ik naar mijn boek: Baarmoederhalskanker – HPV-vaccins als een ’deus ex ******’, ISBN 978.90.202.0327.1.

[email protected]
Berichten: 3
Lid geworden op: 09 mar 2009 12:09

Re: HPV-vaccin

Ongelezen bericht door [email protected] »

Bekijken jullie ook de werking van ALUMINIUM in dit vaccin? De bijwerkingen uit de tests werden allemaal toegeschreven aan aluminium. Ik heb tot nu het antwoord gekregen dat aluminium aan veel vaccins wordt toegevoegd. Wat de effecten van aluminium op langere termijn bij de duizenden opgroeiende vrouwen die nu worden ge-ent zal zijn kan ik nergens terugvinden. Of ze nu bijwerkingen ervaren van het ene of het andere bestanddeel van het vaccin dat maakt de bijwerking nog niet minder relevant!

xng
Berichten: 87
Lid geworden op: 02 mar 2008 13:20

Re: HPV-vaccin

Ongelezen bericht door xng »

jammer (onderstaand), voor het artikel moet in eerst abonnee worden....
Op de site van de stichting Descentrum zijn alle -leesbare- links te vinden: http://www.descentrum.nl/home.php?line=001-070

Volgens mij is daar o.a. het artikel van de 4 specialisten waar "Bewuste moeder" op doelde te vinden:
http://www.descentrum.nl/uploads/File/N ... %20NKI.pdf

Ben zelf zeer benieuwd of vanavond aandacht zal worden geschonken aan het feit dat de farmaceutische industrie in dit geval op een walgelijke wijze campagne heeft gevoerd door op angst en schuldgevoel in te spelen. Nog erger is dat wij een overheid hebben die alle kritiek van deskundigen heeft genegeerd en achter de farma aanhobbelt.

[email protected]
Berichten: 3
Lid geworden op: 09 mar 2009 12:09

Re: HPV-vaccin

Ongelezen bericht door [email protected] »

Aluminium in HPV vaccin baarmoederhalskanker

De concentratie van het aluminium in het vaccin is 18.000 maal hoger dan de Amerikaanse FDA veilig acht voor vloeistoffen die worden geïnjecteerd14. Aangetoond is dat Aluminium gedrags- en geheugenstoornissen geeft die een gevolg zijn van de dood van motorneuronen in dieren bij een dosis van 10 – 11 microgram/kg15. Vaccinatie met Gardasil zal bij 11 jaar oude meisjes gemiddeld een belasting geven van ongeveer 17 microgram/kg. Neurologische bijwerkingen zijn dan ook niet vreemd en zelfs voorspelbaar.

M.Mors
Berichten: 7
Lid geworden op: 09 mar 2009 14:08

Re: HPV-vaccin

Ongelezen bericht door M.Mors »

Er is een meldpunt waar de bijwerkingen van Cevarix (hpv-vaccinatie) gemeld kunnen worden. Maak hier a.u.b. massaal gebruik van, zodat er goed in kaart gebracht kan worden hoe het vaccin wordt ervaren door degenen die zijn ingeent met Cevarix. Reageer a.u.b. op de link:

http://coevorden.sp.nl/Hulpdienst/meldpunt/index.shtml

[email protected]
Berichten: 3
Lid geworden op: 09 mar 2009 12:09

Re: HPV-vaccin

Ongelezen bericht door [email protected] »

Via site: http://www.fk.cvz.nl/ kan je zoeken op Gardasil. Hier staat in de bijsluiter:
De duur van bescherming is niet bekend. Aanhoudende beschermende werkzaamheid werd gedurende 4,5 jaar na voltooiing van de reeks van 3 doses waargenomen. (Dus na 5 jaar weer enten?)

Zwangerschap/Lactatie
Vaccinatie moet worden uitgesteld tot na de zwangerschap.
Vaccinatie kan worden toegepast in de lactatieperiode.

Bijwerkingen
Zeer vaak (> 10%): op de injectieplaats erytheem, pijn, zwelling. Koorts. Vaak (1-10%): op de injectieplaats bloeding, pruritus. Zelden (0,1-0,01%): urticaria. Zeer zelden (< 0,01%): bronchospasme. Tijdens postmarketing zijn enkele gevallen van niet-specifieke artritis gemeld. Ook zijn 2 gevaccineerde vrouwen onverwacht overleden, waarbij geen oorzakelijke relatie met de vaccinatie was gevonden.

Gesloten