LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Douche: Maria Kramer Business Cards

Discussieer hier over onderwerpen die in onze uitzendingen zijn geweest.
Gesloten
Radar
Site Admin
Berichten: 5512
Lid geworden op: 22 apr 2004 10:56

Douche: Maria Kramer Business Cards

Ongelezen bericht door Radar »

De familie Bos heeft een zoontje dat sinds kort in een rolstoel zit. Aangezien de stoel uit voorraad geleverd word hebben zij helaas geen eigen kleur kunnen kiezen. Het is een zwarte rolstoel geworden. Ook hebben ze er doorzichtige spaakbeschermers bij gekregen.

Om de rolstoel iets aantrekkelijker te maken willen zij iets doen met de spaakbeschermers. Mooie design spaakbeschermers kosten vrij veel. Ze doen een prijsopgaaf bij Maria Kramer Business Cards uit Bunnik om een zelfgemaakt ontwerp te laten drukken op een watervaste sticker. Zal de rolstoel hier beter van worden? Kijk maandag 8 september om 20.30 uur naar Radar op Nederland 1 om te weten hoe dit afloopt.

huub1
Berichten: 6
Lid geworden op: 29 sep 2007 08:52

Re: Douche: Maria Kramer Business Cards

Ongelezen bericht door huub1 »

Als het te duur is of wat dan ook wil ik van vinyl folie wat ze ook gebruiken om belettering te maken wel iets maken.
Als ik eens het ontwerp van die familie kan bekijken, kan ik beoordelen of het mij lukt iets te fabriceren, uiteraard voor niets, want het is al erg genoeg dat deze jongen om wat voor reden dan ook in een rolstoel zit.
Als er interesse is dan hoor ik dat graag.
Gr. Huub

superwoman
Berichten: 139
Lid geworden op: 02 dec 2007 19:45

Re: Douche: Maria Kramer Business Cards

Ongelezen bericht door superwoman »

Fantastisch dat Maria Kramer dit gezin wilde helpen. Het is al vervelend genoeg als je kind in een rolstoel zit, wie vraagt er dan om een zwarte rolstoel met doorzichtige wielschijven ? Goedkoper voor de gemeente, dat zeker. Maar voor een kind wordt het zo nog erger om in een rolstoel te zitten. Ze zien eruit als oude mannetjes en vrouwtjes. Terwijl dat toch tegenwoordig niet meer hoeft. Daarom ben ik het eens met Martijn en zijn ouders: hulde aan dit bedrijf ! Ze maakt het leven van dit kind een stukje kleuriger.

hiddenmikcey
Berichten: 0
Lid geworden op: 01 sep 2009 10:53

Re: Douche: Maria Kramer Business Cards

Ongelezen bericht door hiddenmikcey »

Hulde voor Maria en haar team!!
Helaas ben ik door medische problemen niet meer zo mobiel. Langer lopen dan een half uur zit er niet in en ben dan afhankelijk van mijn rolstoel. Maar wat is dat ding saai......
Omdat ik al een paar keer mn vingers tussen de spaken heb gekregen en dat doet zeer, ben ik op zoek gegaan naar spaakbeschermers en die zijn ook saai!!!
Lang leve het internet, veel mensen benaderd en meestal niets gehoord, kwam ik een artikel tegen bij RADAR tesamen met Maria.
Ik heb een mailtje gestuurd naar haar of ze misschien iemand wist die ook voor mij stickers wilden maken! Dat wilde Maria ook voor mij doen voor een klein bedrag! Ik ben heel vriendelijk geholpen, niets was te veel, echt hulde!!!! Een foto heb ik nu nog niet van de stickers op de spaakbeschermers maar die kan ik pas maken en plaatsen in oktober, dan zal ook duidelijk worden wat het thema is van mijn stickers hihi.
Nogmaals enorm bedankt Maria!

Gesloten