LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Belkaarten

Discussieer hier over onderwerpen die in onze uitzendingen zijn geweest.
Gesloten
Radar
Site Admin
Berichten: 5512
Lid geworden op: 22 apr 2004 10:56

Belkaarten

Ongelezen bericht door Radar »

Mensen met familie in het buitenland kennen ze zeker: de belkaarten die je kunt kopen om ‘voordelig’ mee naar het buitenland te bellen. Het lijkt handig, overzichtelijk en goedkoop, maar is dat ook zo? Radar krijgt klachten van mensen die opeens met een waardeloze kaart zitten of van mensen die hun minuten zien verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Naar de uitzending

stofzuigertje

Re: Belkaarten

Ongelezen bericht door stofzuigertje »

Ik weet dat diverse 0900 nummers erg goedkoop zijn....

Ook dat zelfs gratis bellen mogelijk is via 020 - 701 9292 van de firma www.callsdiscount.nl en dat is tijdelijk (enkele maanden al) naar diverse bestemmingen zie hun website, dus waarom een kaart kopen?

Shine
Berichten: 2479
Lid geworden op: 17 jan 2007 11:02

Re: Belkaarten

Ongelezen bericht door Shine »

Zoals ik het op Lycatel lees zijn er wel extra kosten die ze in rekening brengen waaronder onderhoudskosten. Zie de Terms and Conditions op: http://www.lycatel.com/termscondition.aspx
Echter onduidelijk is of deze terms alleen van toepassing zijn op kaarten in Italie, Engeland en Frankrijk. Of, dat deze terms of conditions alleen in deze talen te lezen zijn. M.a.w. de gepresenteerde Terms zijn niet echt duidelijk in wanneer en waar ze gelden.

Verder, als je op:
http://www.lycateleshop.com/Web/WebLang ... try_Code=6
wat gaat rondneuzen als nederlander en bestellingen uit en voor nederland wilt doen (zonder echt een bestelling te doen), kun je de details van de betreffende kaarten openen. Je ziet dan een printscreen van een afbeelding met prijsinfo en daaronder in totaal onleesbare priegellettertjes voorwaarden. Gelukkig staat ernaast een link met de Terms en Conditions behorende bij betreffende kaart. Maar helaas,.. als je die openklikt dan krijg je een error melding. Ma.w. je kunt de bijbehorende Belkaart Terms dus NIET lezen. En weet je ze ook niet. Overigens is de presentatie van die belkosten ook niet te lezen op die printscreens.

Hmz, een rammelend product en presentatie.

Gesloten