LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Sprintplan

Hier kan je discussiëren over de onderwerpen rondom spaarbeleg / sprintplan.
oudshoorn
Berichten: 78
Lid geworden op: 05 jul 2006 09:47

Sprintplan

Ongelezen bericht door oudshoorn »

Ik vraag mij af als er een onderzoek wordt gedaan voor koersplan, waarom dan ook niet voor sprintplan. Hiervan zijn er ook duizenden de dupe van. Waarom zouden wij individueel moeten gaan procederen. Nu heeft dexia zijn rechtszaken stilgelegd. En als er nog meer individueel rechtszaken van Eagon bijkomen, dan leggen ze dit vroeg of laat ook weer stil. En het kost ons weer geld.



Nieuws uit PAL
Onderzoek naar Koersplanpolissen

DEN HAAG - De Autoriteit Financiële Markten (AFM) gaat het spaarkasproduct Koersplan van voor 1997 van Aegon-dochter Spaarbeleg bekijken.

peewee
Berichten: 2195
Lid geworden op: 15 mar 2004 12:00

Re: Sprintplan

Ongelezen bericht door peewee »

Oudshoorn,

Het Koersplan is een beleggingsVERZEKERING. Het Sprintplan is een AANDELENLEASEPRODUCT, een bancair product.

Wat het doel en strekking is van een nader onderzoek door de AFM naar het Koersplan is mij (voorlopig) een raadsel. Door het bedrijf Capital Consult & Coaching is er, ik meen in 2005, al een onderzoek ingesteld naar het Koersplan.

Je kunt wel blijven onderzoeken tot je een ons weegt.

P.S. Aegon kan geen rechtszaken stilleggen. Hooguit hierom verzoeken aan Rchtbank of aan Gerechtshof. Het stilleggen van een rechtszaak leidt alleen maar tot een hogere schadevergoeding, omdat de wettelijke vertragingsrente doortikt. Tegen 6% per jaar (rente-op-rente)

Gesloten