LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] knex

Goede of slechte ervaringen met speelgoed? Geef hier jouw mening.
geke

knex

Ongelezen bericht door geke »

Mijn nichtje is pas 5 geworden en wilde graag knexx voor haar verjaardag.
Ze had al zo'n beginners set en daar kon ze leuke poppetjes en diertjes en bloemetjes meemaken. Aangezien ze dat zo leuk vindt, het in elkaar prutsen van dingetjes, ben ik op pad gegaan, ondanks de prijzen.
Haar moeder vroeg of ik dan iets van de vervolgserie wilde kopen.
Wat blijkt, op de knexx verpakking stonden alleen jongens afgebeeld, nu is dat geen probleem, maar je kon er ook alleen maar 'jongens' dingetjes mee maken, zoals; auto's, vliegtuigen etc.
Maar goed, ik ging naar andere winkels, wie weet hadden ze daar wel wat gemengde dozen knexx, zowel voor jongens als voor meisjes. Alle soorten speelgoedwinkels en afdelingen bezocht, maar niks voor meiden.
Je zou toch denken dat in 2003, ook het speelgoed voor iedereen is?

Gast

Re: knex

Ongelezen bericht door Gast »

hmmm 't is maar net wat je wilt.... want met computerspellen is hetzelfde, eigelijk allemaal voor jongens.... een paar meisjes spelen 't (en dan meestal vrouwen, in ieder geval boven de 16) dus speelgoed voor iedereen, mwuah ik zie op de barbie dozen ook alleen jongens staan, ik denk eigelijk eerder dat de jongens het meest moeten inleveren, maar voordat mensen de kans krijgen scheve grapjes te maken zal ik hier dan ook plaatsen dat ik geen intresse heb voor barbie's, dus pubertjes, geen flauwe antwoorden

geke

Re: knex

Ongelezen bericht door geke »

computer spelletjes zijn er genoeg voor beiden, dus daar zal je me niet over horen. Over de barbies, daar heb je gelijk in, duidelijk voor de meiden, terwijl er ook zat jongens mee spelen. Het viel mij gewoon op, dat de dingen die ze met knex maken, toch meer op jongens zijn gericht. Mijn nichtje heeft inmiddels knex gehad van oma en ze vond het maken van vliegtuigen en auto's schitterend. Dus waarom geen algemene afbeelding op de dozen.
En dan algemene verpakkingen voor al het speelgoed, het kan toch niet zo zijn dat een fabrikant alleen maar gericht is op meiden of jongens. Op stoer speelgoed zie je meestal jongens en de rest is voor de meiden. (kijk maar 's in 't dikke boek van intertoys)
1 voordeel, de kids storen zich hier niet aan.

Gast

Re: knex

Ongelezen bericht door Gast »

waar mensen zich al niet druk om maken pfffff :roll:

Gesloten