LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] PLaystation 40 gb leest geen enkele disc meer.

Goede of slechte ervaringen met speelgoed? Geef hier jouw mening.
Rajiv
Berichten: 1
Lid geworden op: 08 okt 2009 17:24

PLaystation 40 gb leest geen enkele disc meer.

Ongelezen bericht door Rajiv »

Hey radar members,

Ook ik ben gedupeerde geworden van een kapote playstation 3 40 gigabyte van de launch.

Ik was army of two aan het spelen en het spel gaf aan dat er een game update was dus ik heb deze game update gedownload en toen wou ik het instaleren toen liep de playstation vast waarna het volgende gebeurde elke keer als ik de schijf in de playstation deed bleef het spel hangen!

Vervolgens kon ik het gehele spel niet spelen vanwege deze game update.
Toen heb ik pro 2008 in de playstation gedaan en die liep ook vast.
Ik heb toen de playstation gereset en toen zag ik links boven in het scherm dat de playstation wel aan het laden was maar hij de cd niet kon vinden.
Vervolgens conact opgenomen met sony en deze hebben mij wat instructies gegeven een gehele systeem herstel te doen dit heeft niet geholpen mij playstation is na 2 jaar kaduk en leest nu geen enkel spel meer ook geen dvds of normale cdr.

Als ik sony opbel krijg ik te horen sorry u valt buiten uw garantie periode we kunnen u een geriviseerd model aanbieden tegen een vergoeding van 198 euro wat erg absurt is voor een miljarden firma zoals sony ik ben erg teleurgesteld in dit product de playstation is niet eens optimaal gebruikt geweest en ik heb er niet eens veel uren achter gezetten.
als ik het zo zie dan zijn er erg veel mensen die hier het dupe zijn geworden van kwalicatief laag product dat verkocht werd voor een veel te hoge prijs ik hoop dat radar mij hierbij kan helpen want ik kom er niet uit samen met sony het enigste wat hun deerd is het geld wat zij voor de reparatie krijgen!!

Voor mij is het over met sonny ik raad ook iedereen hier aan NOOIT meer een product van sony te kopen omdat de service gewoon bagger is en de kwaliteit is daarbij ook zwaar bagger!!!

om een goedkoop kwaliteits lens in de playstation te doen om de concurentie bij te houden zegt mij al genoeg over zon firma als sony het zijn gewoon geld trekkers ze beweren dat het product een levensduur van 10 jaar heeft maar geven een garantie van 1/10 dus maar 1 jaar garantie op een product waarvan zij beweren dat het 10 jaar moet mee gaan!!!

Nou ik hoop dat radar mij hierbij kan helpen want ik ben nog zon gedupeerde.

Groetjes,

Rajiv

Sala Salsa
Berichten: 103
Lid geworden op: 28 sep 2009 16:30

Re: PLaystation 40 gb leest geen enkele disc meer.

Ongelezen bericht door Sala Salsa »

Geef Sony maar weer de schuld. Sony kan er niks aan doen.
Ik was army of two aan het spelen en het spel gaf aan dat er een game update was dus ik heb deze game update gedownload en toen wou ik het instaleren toen liep de playstation vast
Na die gameupdate zijn de klachten ontstaan, dus ligt de fout aan die update en niet aan Sony zelf.
En dat komt hier maar Sony zwart maken.
Je bent de dupe van een zeer foute game-update. Daar zit te fout en niks anders.

Gesloten