LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Toverfles van de blokker

Goede of slechte ervaringen met speelgoed? Geef hier jouw mening.
yuppie

Toverfles van de blokker

Ongelezen bericht door yuppie »

Hallo daar,

Ik ben een moeder van een dochtertje die een toverflesje (zo'n speelgoed flesje wat de inhoud in de dop laat lopen waar door het lijkt of het door de pop gedronken wordt)

Het flesje waar mijn dochtertje mee speelde heb ik gekocht bij de blokker. Zij heeft er zo'n 15 minuten mee gespeeld en toen was het flesje kapot en de inhoud door mijn dochter opgedronken. (voor iedereen die kinderen heeft weet hoe snel zoiets kan gaan ondanks dat je de hele tijd oplet)

Ik heb de huisarts voor de zekerheid gebeld om te vragen of de inhoud kwaad kon, deze moest eerst de giflijn raadplegen. Hij belde terug met de mededeling dat het niet giftig is maar dat het wel maag darm stornissen kan veroozaken. (Die heeft mijn dochter niet gehad gelukkig)

Ik heb een brief gestuurd aan de klachten afdeling van blokker omdat ik het raar vind dat zulk speelgoed zo snel kapot kan gaan. Ik werd vrijwel 1 dag na verzending van mijn brief gebeld door een zeer boze medewerker die mijn brief had gelezen. Hij vroeg mij of het gelegen kwam dat hij belde. Toen ik hem vertelde dat ik op mijn werk was en of hij mij later terug kon bellen zei hij nou het is nu of nooit het is toch al onzin dat ik moet bellen voor zo'n flesje :evil:

Hij vertelde mij dat in de 15 jaar dat deze flesje bestaan er nog nooit een klacht over is geweest en dat de inhoud zelfs de maag darm klachten niet zou veroorzaken dat had ik allemaal verzonnen om Blokker en het speelgoed in een kwaad daglicht te stellen. Mij ging het daar niet om. Naar mijn weten wordt iets pas veranderd bij meer dan ...... ik weet niet hoeveel klachten, vandaar dat ik het kenbaar heb gemaakt zodat het ooit misschien veranderd wordt.

Ik vind het belachelijk waar op de Blokker kort af en geirriteerd heeft gereageerd op alleen een brief. Had ik nou een schadevergoeding gevraagd of ze belaagt met klachten had het anders geweest.

Hebben er nog meer mensen last gehad van het defecte flesje of een boze / rare reactie?

andjord

Re: Toverfles van de blokker

Ongelezen bericht door andjord »

toevallig is dit ook bij mijn schoonzus ook gebeurd die is opeens opengegaan. dus dit verhaal staat niet op zichzelf. OOk van de blokker vandaan .
veel succes :roll:

inxsnl
Berichten: 1127
Lid geworden op: 31 mar 2004 14:38

Re: Toverfles van de blokker

Ongelezen bericht door inxsnl »

Hou er wel rekening mee dat op elke verpakking een leeftijd staat voor de kinderen waar het voor geschikt is qua leeftijd

Gast

Re: Toverfles van de blokker

Ongelezen bericht door Gast »

Deze flessen zijn geschikt voor kinderen van 25 en ouder lekker zuipen.

yuppie20023

Re: Toverfles van de blokker

Ongelezen bericht door yuppie20023 »

Deze flesjes zijn inderdaad voor 25 jaar en ouder, En ik heb het flesje onderste boven gehouden, rond gedraait en zeker aan drie mensen laten zien om de leeftijdsaanduiding te zoeken maar die stond er niet op, ook geen kaartje met een aanduiding echt nergens. Ik weet dat het erop moet staan maar dat stond er niet. Maar leeftijdsaanduiding of niet ik vind dat KINDERSPEELGOED niet binnen 15 min. stuk moet gaan.

Gast

Re: Toverfles van de blokker

Ongelezen bericht door Gast »

Tuurlijk wel die fabrikant moet toch ook wat verdienen. 15 minuten is best lang .

advies

Re: Toverfles van de blokker

Ongelezen bericht door advies »

Als we daar onze gast weer niet hebben!!
Je moet niet bij blokker zijn maar bij de fabrikant van die zooi!!
Hoe is het bij intertoy en bart smith enzo??
Als ze ze daar ook verkopen, zou je de fabrikant aan moeten schrijven ; kan blokker er ook niets aan doen dat het kapot gaat!!

cherryblossom
Berichten: 1
Lid geworden op: 02 sep 2006 17:00

Re: Toverfles van de blokker

Ongelezen bericht door cherryblossom »

k begrijp dat t n problem is, mar k zelf kan ze ook niet meer bestellen en alleen de nieuwe verpakkingen, waar er 2 inzitten.
k denk dat dat n ander soort is want vroeger hadden we ook lossen de fabriaknt zal wel iets hebben gedaan of het inkoopteam.

AnnePanne
Berichten: 382
Lid geworden op: 03 mar 2006 17:27

Re: Toverfles van de blokker

Ongelezen bericht door AnnePanne »

lekker optijd ook...

bodejosm43
Berichten: 3040
Lid geworden op: 03 dec 2003 23:26

Re: Toverfles van de blokker

Ongelezen bericht door bodejosm43 »

Anne Panne, je was me net voor.....

Leuk he: ruim 2 jaar niet posten, en ineens weer een reactie. Mensen vergeten naar het jaartal te kijken, zien juni staan, en zien niet dat het juni 2004 is.....

Gesloten