LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Fit for free zijn oplichters!

Vervelende ervaringen op de sportschool of met een sportclub? Bespreek het hier.
Margvandenheuvel
Berichten: 1
Lid geworden op: 11 jul 2013 14:53

Fit for free zijn oplichters!

Ongelezen bericht door Margvandenheuvel »

Hallo,

Ik heb in juni 2011 (jaa 2011!!) mijn contract opgezegd bij fir for free.
Allemaal netjes per mail, ik kreeg alleen nog een brief terug met de mededeling dat nog +/- 40 euro moest overmaken want dat was resterende bedrag en dat ik mijn pasje moest komen inleveren omdat ze anders 2,95 van me rekening zouden halen. Ik dit allemaal netjes gedaan.
December 2011 kreeg ik een brief van GGN, dat ik 290 euro moest voldoen aan hun omdat ik contributie kosten moest betalen aan fit for free en het hele jaar moest betalen !
Mijn mond viel open, omdat ik wist dat ik opgezegd had, spullen ingeleverd en de laatste betaling gedaan had.
Ik heb vervolgens brieven gestuurd naar fir for free met de vraag waarom ze dit deden aangezien ik alles netjes bij ze afgehandeld had. Ik heb ook brieven naar GGN gestuurd met tekst en uitleg (kopieën van mijn bankrekening etc). Hun namen dit serieus en na een jaar kwamen ze er achter dat ik geen 290 euro moest voldoen maar 250 euro, omdat ze vergeten waren dat ik de 40 euro ook betaald had dus dat verrekende ze eventjes (als ik het direct had overgemaakt na de eerste brief van ggn hadden ze dus 40 euro teveel gehad !) dit betekend al hoe "goed" de administratie van fit for free in mekaar steekt.
Nu is het 2013 en krijg ik ineens per mail de mededeling dat ik eventjes nog die 250 moet voldoen.
Wat ik hoogst onpersoonlijk vind per mail, want dit soort dingen doe je toch per post?
Ik heb hun weer een mail gestuurd met duidelijk erin vermeld dat ik het spuug zat ben, dat ik elke keer alles op stuurt waar hun op vragen wat betrekking heeft tot het bewijs van opzegging. En ze blijven gewoon door gaan met eisen dat ik 250 euro moet voldoen. Hier hebben ze geen reactie op gegeven tot op vandaag dan krijg ik een mail met het dreigement dat ik moet betalen anders gaan ze over tot dagvaarding, waar ze trouwens in 2012 ook al mee dreigde.

Ik ben het nu gewoon echt zat, en zeker om het feit dat ze mij mededelen per e-mail terwijl dit soort zaken gewoon over de post horen te gaan toch?

Ik weet echt niet meer wat te doen brieven aan GGN, mails aan GGN, de aangetekende brieven aan fit for free ben ik maar me gestopt want elke keer € 7,70 zijn ook geen leuke bedragen meer en zeker niet als ik er toch geen antwoord op krijg.
GGN is volgens mij ook gestopt met het helpen, die werken alleen voor hun cliënt en zal dat nou net de grootste oplichters sportcentrum van nederland zijn !

iemand advies? ik ben nu 38 weken zwanger, en voel er niet zoveel voor dat ik straks een week na me bevalling nog voor de rechter moet komen voor iets waar ik totaal niks aan kan doen!

groetjes marg

sephora30
Berichten: 4072
Lid geworden op: 22 nov 2010 11:15
Locatie: hutje op de hei

Re: Fit for free zijn oplichters!

Ongelezen bericht door sephora30 »

Lekker laten zitten. Als jij bewijs hebt van opzegging en ingeleverd pasje, en alle contributie hebt betaald kunnen ze in hun sop gaar koken. Laat ze maar naar de rechter gaan dan, jij wint en het kost hen geld.

Barman
Berichten: 1473
Lid geworden op: 05 aug 2012 22:56

Re: Fit for free zijn oplichters!

Ongelezen bericht door Barman »

Margvandenheuvel schreef: Ik ben het nu gewoon echt zat, en zeker om het feit dat ze mij mededelen per e-mail terwijl dit soort zaken gewoon over de post horen te gaan toch?
Waarom?

Gesloten