LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Opzegging Basic fit

Vervelende ervaringen op de sportschool of met een sportclub? Bespreek het hier.
Imenti
Berichten: 15
Lid geworden op: 04 aug 2008 13:28

Opzegging Basic fit

Ongelezen bericht door Imenti »

Na ruim twee jaar lid te zijn geweest bij Basic fit, waarin ik ruim tien keer een klacht heb ingediend over de temperatuur en de hygiëne in de sportschool (deze zou steeds verbeteren, en er was geen alternatief binnen bereik) heb ik mijn abonnement bij Basic Fit opgezegd.
Dit met inachtneming van een maand opzegtermijn.
Nu had ik een jaarabonnement: 15,95 per maand.
Bij het retour storten van mijn geld blijkt dat Basic Fit nu een maandtarief van 17,95 hanteert omdat ik het jaar niet vol maak, dan geldt volgens hen de korting niet meer, het is "vanzelfsprekend"...

In de voorwaarden van Basic Fit is hierover niets te vinden. Navraag bij rechtsbijstand leverde mij op dat dit sinds de wet van Dam is ingegaan vaak voorkomt "klaarblijkelijk proberen organisaties zo te voorkomen dat je weggaat".
Ik plaats dit hier om mensen te waarschuwen: Basic Fit doet niet onwettigs, al zou dit in hun voorwaarden moeten staan. Je kunt een aangetekende brief schrijven, die wordt echter genegeerd, en procederen heeft geen nut voor zo'n klein bedrag.

Het zegt mij veel over de handelswijze van Basic Fit, en de manier waarop zij met hun klanten omgaan. Voor mij geen Basic Fit meer: ik hoop dat ze hun verdiende geld steken in een fatsoenlijke airco en schoonmaakmiddelen....

harley68
Berichten: 263
Lid geworden op: 16 dec 2010 12:56

Re: Opzegging Basic fit

Ongelezen bericht door harley68 »

Waarom denk je anders dat het zo goedkoop kan. Juist door overal op te bezuinigen, alle luxe weg te strepen en niet aan klantenbinding te doen. Daarom betaal je 15.95 en geen 50,- in de maand.

Gesloten