LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Brief Fit4Free na uitzending

Vervelende ervaringen op de sportschool of met een sportclub? Bespreek het hier.
dennusb
Berichten: 1
Lid geworden op: 22 feb 2014 13:33

Brief Fit4Free na uitzending

Ongelezen bericht door dennusb »

Na de uitzending waarin Fit4Free werd besproken stond er een voorbeeld brief op de site om het 'kortingspasje' op te zeggen. Dit heb ik opgestuurd naar Fit4Free direct na de uitzending.
Tot mijn verbazing lag er vanochtend een brief van F4F in de bus met daarin (kort samengevat) de mededeling dat ze het erg vervelend vinden maar dat ik maar beter had moeten lezen en dat mijn aanvraag niet gehonoreerd gaat worden. Wat kan ik nu nog doen? Want ik ben het hier niet mee eens. Ik wil geen kortingspasje en heb deze ook niet meer (is kwijt geraakt). Ik ga geen 20 euro betalen voor een nieuw pasje en deze direct weer inleveren...

ciske
Berichten: 10820
Lid geworden op: 17 mar 2011 11:13

Re: Brief Fit4Free na uitzending

Ongelezen bericht door ciske »

(is kwijt geraakt
Ik denk dat je dan toch een nieuwe moet betalen, ondanks dat je het weer in moet leveren. Hoe weten zij dat je het ook echt kwijt bent?

ppopering
Berichten: 2
Lid geworden op: 05 mar 2014 19:50

Re: Brief Fit4Free na uitzending

Ongelezen bericht door ppopering »

Volgens mij kunnen ze deze ook op nummer ongeldig maken toch ??

Ik heb hier ook een probleem mee en een torenhoge incassokosten terwijl er op geen enkele manier wordt gereageerd op tientallen e-mail's gewoon en schofterig tewoord gestaan aan de telefoon ... 30 minuten a 0.15 ct,.... vooralsnog weiger ik te betalen.

vosje93
Berichten: 1
Lid geworden op: 18 aug 2014 17:25

Re: Brief Fit4Free na uitzending

Ongelezen bericht door vosje93 »

Ik vroeg mij af waar die brief van na de uitzending voor Fit4FREE over de leden/kortingspas te vinden is en anders of iemand deze kan kopiëren en plakken voor mij. Ik had mijn pas namelijk ingeleverd maar hun zeggen van niet even zo deden ze het eerder met de opzegbrief. maar ik hoorde van de brief en wou dit ook graag proberen. B.v.d.!

Gesloten