LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] BEN ONTVANGST

Heb je goede of slechte ervaringen met jouw telefoon of jouw telefoonaanbieder? Geef hier jouw mening.
aapie dordt

BEN ONTVANGST

Ongelezen bericht door aapie dordt »

graag wil ik wat meer info over de slecht dekking van BEN
ik heb al diverse keren naar BEN gebeld en hebben drie maanden me abn gehalverd

maargoed dat was maar voor drie maanden

WIE KAN MIJ VERDER HELPEN ME CONTRACT DUURD NOG 12 MAANDEN

Renè

Re: BEN ONTVANGST

Ongelezen bericht door Renè »

Tja....Ben....en bekking....
Ga in de randstad wonen, dan heb je waarschijnlijk wel dekking met ben, en als ja daar al woond, neem dan een andere telefoon. (oke, dit is een beetje flauw).

Er zijn mobieltjes die het netwerk beter vast houden dan andere, en dat hoeft niet perse een Nokia of een ander populair merk te zijn.
Want die scoren op dat gebied niet altijd beter, wat veel mensen vaak wel denken.
De ontvangst kwaliteit van mobieltjes (de mate waar in zij de verbinding met het netwerk in stand houden) verschild nog al eens.
Ik heb een Siemens C35i met KPN gehad, maar midden in Almere valt het netwerk daar ook wel eens weg, en dat altijd op de zelfde plekken. Nu heb ik Vodafone en heb nu geen problemen meer. Maar dat ligt waarschijnlijk aan de combinatie van telefoon, netwerk en lokatie. Naar mate het netwerk beter is wordt dit probleen kleiner.

Er is door de Consumentenbond onderzoek gedaan naar mobieletelefoons, en wat opvalt is dat de zo populaire telefoontjes met ingeboude antenne in de praktijk op dit gebied vaak minder scoren.

Als je dus een Ben aansluiting hebt of wil nemen kan het gunstig zijn om hier op te letten, het probleem is alleen dat ze in de telefoon winkels hier vaak weinig info over kunnen geven, of met een standaard *** verhaal de discussie uit de weg gaan en je een telefoon verkopen waar zij meer aan verdiennen.

Het gaat in deze sector helaas nog altijd in de eerste plaats om omzetmaken, en niet in de eerste plaats om kwatiteit en klanttevredenheid.

jien

Re: BEN ONTVANGST

Ongelezen bericht door jien »

Voor ontvangst van Ben kun je kijken op http://www.ben.nl/ik_ben_ben/flash/start.html. Ik had zelfs berijk op Terschelling.

henri

Re: BEN ONTVANGST

Ongelezen bericht door henri »

aapie ik heb het zelfde probleem ik heb ook een ben abonnemend. en ik heb ook geen hele slechte dekking ik heb hellemaal geen bereik bij ons in de stad en het ligt niet aan de telefoon want ik heb medere telefoons gebrobeerd.en het blijft het zelfde gedonder ben **** zooi en niks anders.
en van het contract kom je niet af.
groeten henri

Gesloten