LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] tele2 en de DA aktie

Heb je goede of slechte ervaringen met jouw telefoon of jouw telefoonaanbieder? Geef hier jouw mening.
hilly

tele2 en de DA aktie

Ongelezen bericht door hilly »

Ik heb telefonisch het Tele2 Mobiel Pakket bestelt en pakket wordt onder rembours geleverd. Nu krijg ik een brief van Tele2 om onderaan de brief mijn handtekening te plaatsen en moet ik mijn laatste KPN-factuur bijvoegen,ze konden anders mijn bestelling niet in behandeling nemen. Ze hebben al mijn gegevens, en familie van mij heeft ook pakket bestelt (week eerder dan ikzelf) en hebben geen brief gehad met deze vragen. Klantenservice gebeld en medewerker vertelde dat mijn gegevens niet konden worden gecheckt en dat ik waarschijnlijk net was verhuisd of geheim nummer had. Beide gevallen gaan niet op, sta al 35 jaar in telefoongids en ben in 30 jaar niet verhuisd.Als ik gevraagde KPN-factuur niet opstuur naar hen, krijg ik mijn bestelling niet.
Wie kan mij hierover meer vertellen en zit er misschien een addertje onder het tele2 gras??

Eric

Re: tele2 en de DA aktie

Ongelezen bericht door Eric »

Tele2 heeft mij een bevestiging met nummer gestuurd. Daarop volgde later een telefoongesprek waarin ik een aantal zaken telefonisch moest bevestigen aangezien telefoon niet op mijn naam staat. Op zich niet vreemd. Echter na een korte intro moest ik een aantal zaken bevestigen (adresgegevens, girorekening) maar ook dat ik automatisch via tele2 wilde bellen (dus zonder 1602 ervoor) en mocht ik via KPN bellen dan moest ik een andere code ervoor draaien. Dat stond niet in de voorwaarden bij aanmelding en gezien de reputatie van Tele2 wil ik dat ook niet. Een en ander zou uitgezocht worden en daarover zou ik worden teruggebeld. Geen telefoon dus (vooralsnog) en niets meer gehoord.

henny

Re: tele2 en de DA aktie

Ongelezen bericht door henny »

als ze bij tele2 het denken nu eens aan een paard overlaten
want die huppeltantes weten zelf echt niets.ik wil je een tip geven,hou je oren en ogen goed open,en je portemonnee dicht,want het is daar een zooitje en de eenigste die daar de dupe van zijn dat zijn de klanten.en als ze fouten maken moet jij ze oplossen,zo niet dan intrum justitia er tegen aan met bedreigingen dat ze de deurwaarder sturen.
dus een gewaarschuwd mens telt voor (tele)2

Michael

Re: tele2 en de DA aktie

Ongelezen bericht door Michael »

Tele3Mobielpakket besteld via de Etos-aktie. Moest ook kopiefactuur opsturen. In januari is er geld afgeschreven maar heb nog steeds geen telefoon. Meerdere malen hierover gebeld, wordt telkens vanalles beloofd maar niets waargemaakt. Ook een tweede (rembours)bestelling en zelfs een derde zijn niet gelukt. Geld zou worden teruggestort, heb (4 maanden later) echter nog niet terug. E-mails aan Tele2 worden doorgestuurd naar TMG, deze reageert niet.
Vele malen moeten bellen (a 0,10 Euro per minuut) Tele2 belt nooit terug.

an

Re: tele2 en de DA aktie

Ongelezen bericht door an »

tele 2 zijn de grootste oplichters die er op telecomgebied te vinden zijn in nederland betalen betalen en er klopt geen ene tering van de rekeningen begin er niet aan

Gesloten