LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Klachten over diensten T-mobile

Heb je goede of slechte ervaringen met jouw telefoon of jouw telefoonaanbieder? Geef hier jouw mening.
klachten4tmobile

Klachten over diensten T-mobile

Ongelezen bericht door klachten4tmobile »

Hallo mensen,

Hartelijk dank voor jullie berichten. We zijn overweldigd met de vele reacties die we hebben gekregen. Kennelijk leven de problemen met telecomproviders zoals met Ben / T-mobile enorm onder de zwijgende meerderheid van consumenten.
Voor de duidelijkheid het gaat hier om fundamentele problemen met Ben / T-mobile. Het gaat inderdaad om het niet leveren van diensten of de slechte kwaliteit er van. Helaas is de individuele consument niet in staat een vuist te maken tegen Telecomproviders die de klant beduvelen.
De telecomprovider is erg handig en gebruikt men charmecampagnes om de aandacht af te leiden. Door deze reclamecampagnes (uiteindelijk door jullie, klanten betaald!)worden poblemen zoals bijvoorbeeld een niet betrouwbaar en slecht dekkend netwerk, foutieve rekeningen, incorrecte afsluitingen, onbetaalde veroorzaakte schade door slechte levering raken, afgedekt.

Er moet een eind aankomen aan deze wanpraktijken en dat kan niet anders dan gezamenlijk de handen ineen te slaan. Dus heb je problemen, klachten of schade bij de Ben / T-mobile sluit je bij ons aan. Mail ons naar [email protected]

joep

Re: Klachten over diensten T-mobile

Ongelezen bericht door joep »

Jullie zijn een stelletje stemmingmakers.
Ik heb al sinds het begin BEN/Tmobile. In het begin was het inderdaad soms vervelend als je geen dekking had. Maar al ruim een jaar is het perfect. Voor die prijs is het super. Ga maar eens naar duisland, frankrijk of usa, daar is het heel normaal dat de dekking soms weg valt, en betaal je veel meer als consument. Jullie zijn een stelletje zieligerds! Succes met je aktie.

Joep.

Gesloten