LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Slechte service T4Telecom

Heb je goede of slechte ervaringen met jouw telefoon of jouw telefoonaanbieder? Geef hier jouw mening.
Ook dat nog

Slechte service T4Telecom

Ongelezen bericht door Ook dat nog »

Bron: Ook dat nog


Mobiele problemen: T for Telecom
Mobiele problemen
Erica Nijman uit Nijmegen heeft een probleem met T for Telecom. Het gaat om een mobiele telefoon die na 13 dagen kapot gaat. Na 4 maanden is het haar nog niet gelukt om een passende oplossing te krijgen. Ze had de telefoon aangeschaft, omdat haar schoonmoeder op sterven lag. Ze krijgt na lang touwtrekken een telefoon aangeboden met veel minder mogelijkheden, terwijl ze betaald had voor een duurdere! Bovendien verviel de verzekering die ze had betaald voor een jaar, van de vorige telefoon. Erica voelt zich voor schut gezet en is emotioneel onder de situatie, mede omdat haar probleem niet serieus genomen is, gezien de omstandigheden van haar schoonmoeder. Ook Dat Nog! lukte het wel binnen één telefoontje om een oplossing te krijgen en ook nog eens een hele mooie oplossing.
Erica: ‘Het is geen wereldprobleem, het gaat slechts om een stom mobieltje, maar het geeft wel een stukje omgangsregels in onze maatschappij weer. De starre akelige manier waarop dit bedrijf mij heeft behandeld dwingt mij jullie in te schakelen.'

?

Re: Slechte service T4Telecom

Ongelezen bericht door ? »

Juist een hele goede service van T4T, dat ze de telefoon vervangen. Ook dat Nog vermeldde namelijk ook nog terloops dat er waterschade was geconstateerd in de telefoon. Dat valt onder geen enkele garantie.

ookdatnog

Re: Slechte service T4Telecom

Ongelezen bericht door ookdatnog »

En het feit dat de klanthierop 4 maanden heeft moeten wachten?
En dat dit alleenis gebeurt NADAT Ook Dat Nog heeft gebeld?
En de verzekering waar vochtschade normaal welonder zou vallen, die ze nu ook kwijt is, maar waar ze wel een jaar voor heeft moeten betalen en toch wel 13 dagen gebruik van heeft kunnen maken?

Nee hoor, super slechte service!

?

Re: Slechte service T4Telecom

Ongelezen bericht door ? »

Wel even de feiten kennen.

Ja, het hoort niet dat een telefoon zo lang weg is. Da's slecht. Bij een prepaid telefoon is waterschad echter niet meeverzekerd.

joep

Re: Slechte service T4Telecom

Ongelezen bericht door joep »

Ook dat nog is niets anders dan een stellteje stemmingmakers. Ik heb zelf ook een klacht bij ze ingediend, maar er is nog niets mee gedaan! Als ik vraag waarom, dan krijg ik het antwoord: we krijgen veel klachten. onzin!!! Mijn probleem gaat om 18000 euro!
Alleen mijn probleem, zo vertelde een insider van de KRO mij, heeft geen "amusementswaarde". Ze zijn dus uitsluitend voor zichzelf bezig. Als de kijkcijfers maar hoog genoeg zijn, anders worden ze van de buis gehaald!!!
Ook verdraaien ze veel verhalen, om ze "leuk" te maken.

PS: ook ik heb wel eens een kapotte telefoon gehad bij T for Telecom, maar werd prima opgelost.

Gesloten