LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] opzegging abonnement het net

Hier kan je jouw mening kwijt over (digitale) televisie.
rayban

opzegging abonnement het net

Ongelezen bericht door rayban »

Ik heb vanaf JULI 2004 een abonnement op TIJDSURFEN van het net.
Heb dit in september 2005 opgezegd,daar ik over wou gaan naar een
andere provider.Dit kon echter pas in JULI 2006,dus toen besloot ik maar te blijven en over te stappen naar INSTAPSURFEN.
Op 20 december 2005 kreeg ik van het net een mailtje dat dit onmogelijk was,want volgens KPN zat ik te ver van de centrale.Beetje apart,want bij mijn buren kan dit wel.
Oké,dan ma naareen andere provider in juli 2006.Ben op 25 januari 2006 bij KPN geweest voor INTERNET en BELLEN,was akkoord.Heb toen het net gebeld dat de opzegging van TIJDSURFEN gehandhaafd bleef.
De helpdesk van het net zei mij dat er helemaal geen verandering van mij bekend was ,alleen dat het TIJDSURFEN opgezegd was per juli 2006.
TOT MIJN STOMME VERBAZING ZIT IK 1FEBRUARI op internet en zie dat ik per 30 januari 2006 zonder mijn toestemming toch INSTAPSURFEN heb,terwijl ik de bevesting heb dat dit niet kon.Ik heb ze toen meteen gebeld ,de jongen was zeer verbaasd en vond ook dat dit zomaar niet kan.Hij zou dit zo snel mogelijk terugdraaien nar TIJDSURFEN en dit kontract zou gewoon per juli 2006 beeindigd worden.Heb ook nog een boze brief naar het net geschreven,maar al met al heb ik nog steeds niets gehoord en zit ik nog steds met een ongevraagd abonnement. Wat moet ik hiermee????????? IK denk zelf dat dit een vies geintje van HET NET is,want bij de Helpdesk vertelden ze mij dat ik net zo goed bij hun kan blijven,daar zij eerdaags ook met bellen en internet komen.Dus good to good alle klanten vasthouden!!!!!!

markie
Berichten: 32
Lid geworden op: 09 dec 2005 08:54

Re: opzegging abonnement het net

Ongelezen bericht door markie »

Kunt u mij zeggen wat dit met digitale TV te maken heeft?

Mark

Gesloten