LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] UPC "on Demand" bestaat niet

Hier kan je jouw mening kwijt over (digitale) televisie.
angela333
Berichten: 1
Lid geworden op: 03 mei 2006 22:49

UPC "on Demand" bestaat niet

Ongelezen bericht door angela333 »

Wij hebben Digitale televisie van UPC aangevraagd aangezien ons aan de telefoon werd beloofd dat je films op ieder gewenst moment kon bestellen en bekijken. Ook in het reclame spotje van UPC wordt dit gesuggereerd. Een man komt thuis van werk. zet de TV aan en de film die hij wil kijken begint wanneer hem dat uit komt.

Mooi niet dus,

Er is een lijst met films die op vooraf bepaalde tijdstippen begint en die je kan bestellen. Niet wanneer mij dit uit komt dus.

Dan bel je de klantenservice en hun antwoord is...."Onze excuses, je hebt gelijk, Het gaat wel komen maar wanneer is nog onbekend."

Op de vraag waarom ze dan zo een reclame spotje uitzenden antwoorden ze..." Noem het maar over enthousiastme.....maar je mag de Box terug sturen hoor, dat kost niks"

Ze geven dus gewoon toe dat ze iets verkopen wat nog niet bestaat, maar ze zeggen toch sorry???

Gaat er bij mij niet in, en na het lezen van deze klachten gaat de box morgen weer naar het postkantoor.

Beathoven
Berichten: 191
Lid geworden op: 29 jan 2006 23:43

Re: UPC "on Demand" bestaat niet

Ongelezen bericht door Beathoven »

Je kan een film bestellen en er wordt aangegeven dat die dan ongeveer over een kwartier begint. Dat is idd niet direct 'on-demand' maar 'near-on-demand'. On-demand eist meer van het netwerk, maar zit er wel zeer spoedig aan te komen naar ik vernomen heb. (ergens in mei / juni)

Ik denk dat ik vanaf 19 mei maar eens voor het eerst gebruik ga maken van arrivo, dan komt War of the Worlds erop 8)

S.Beerenburgh
Berichten: 38
Lid geworden op: 17 mei 2005 20:41

Re: UPC "on Demand" bestaat niet

Ongelezen bericht door S.Beerenburgh »

Er wordt wel meer niet nagekomen, dat ligt gedeeltelijk aan de zenders zelf. De VPRO heeft op kanaal 613 een portal, dat is dan ook de enige écht digitale zender.
Ook het mailen via de tv werkt niet, verder ontbreken de zenders RTL (Duitse) en Journaal24 (die ook via stream te bekijken is). Ook zou ik een alert moeten krijgen als mijn programma op een andere zender begint, je raadt het al, ook dat werkt "nog" niet.

Gesloten