LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Reisneus.nl

Goede of slechte ervaringen met reisbureaus / touroperators en vliegmaatschappijen? Geef hier jouw mening.
Gast

Reisneus.nl

Ongelezen bericht door Gast »

Ik heb onlangs de site Reisneus.nl geboekt en een en ander komt op mij als betrouwbaar over, maar ik krijg niet echt hoogte van de partij op de achtergrond. heeft iemand ervaring met geboekte reizen via deze site?

Gast

Re: Reisneus.nl

Ongelezen bericht door Gast »

erg geestig. Kijk op www.reisneus.nl

Gast

Re: Reisneus.nl

Ongelezen bericht door Gast »

Waarachtig gast je hebt gelijk. :shock: Ik heb het bekeken naar een eiland en bij al die accomodaties waarvan ik er een gedeelte ken komen voor bij Sudtours. Is het soms een onderdeel van Sudtours ?Ik begrijp er geen barst meer van hoe het zit,had nog nooit van reisneus gehoord !!Is het echt zo ??? :shock: Peter.

Reisneus

Re: Reisneus.nl

Ongelezen bericht door Reisneus »

Reisneus.nl is een activiteit van Sudtours Reisbureau B.V. Dit reisbureau is het eigen reisbureau van Sudtours Vliegvakanties. Om die reden staat het aanbod van Sudtours ook op Reisneus.nl. Sudtours Reisbureau is aangesloten bij de ANVR, SGR en de Stichting Garantiefonds Reisgelden. In de nabije toekomst zal het aanbod op Reisneus.nl worden aangevuld met aanbod van andere erkende touroperators. Reisneus.nl is dus een betrouwbare partij als het om het boeken van een vakantie gaat.

Met vriendelijke groet,

Reisneus.nl

Gast

Re: Reisneus.nl

Ongelezen bericht door Gast »

Goede en mooie site.

Gast

Re: Reisneus.nl

Ongelezen bericht door Gast »

Ik heb wel ervaring met Sudtours.Het is ons altijd heel goed bevallen.En de accomodaties zijn ook prima en goed geregeld.Maar reisneus is een onderdeel van Sudtours. Volgens mij is dat nieuw,vandaar dat ik daar niets nog van weet en geen ervaringen daarmee hebt.Maar sudtours zelf is prima na jaartjes met hun gereisd te hebben.En de prijzen zijn
goed en constant. Heel veel plezier met dit nieuwe onderdeel van hun.
fam d j.

Gesloten