LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Turkisch Airlines

Goede of slechte ervaringen met reisbureaus / touroperators en vliegmaatschappijen? Geef hier jouw mening.
Fethiye

Turkisch Airlines

Ongelezen bericht door Fethiye »

Heb medio januari '05 een enkele reis geboekt vanaf Amsterdam naar Dalaman (Turkije) rechtsstreeks bij de maatschappij moest hiervoor € 160.90 voor betalen nog geen week later ben ik teruggegaan met mijn familie en 2 volw en een kind van 4 jaar geboekt bij een door Turkisch Airlines gelicenceerde agent en moest daar 2 x € 310.00 en 1x € 220.00.

Is dit normaal dat in het land van vestiging (Turkije) bijna 100% meer betaalt dient te worden.


Heeft iemand hier evaring mee?

Gast

Re: Turkisch Airlines

Ongelezen bericht door Gast »

In het land van herkomst is het ticket bijna altijd duurder dan in te buitenland, omdat ze vanuit t buitenland concurentie hebben. Er vliegen heel wat vluchten van bijv. Rome naar Amsterdam (en om hun vlucht( van bijv, KLM) naar Amsterdam aan de man te brengen stunten ze daar in Rome met de prijzen. Ze zijn dan de buitenlandse maatschappij die moet concureren met de voor de italianen bekende Alitalia, dus hoe lokken ze die italianen (voor de KLM)door de prijzen te verlagen van een retourtje Amsterdam.
Wij hier in nederland zien het omgekeerde, een retourtje Rome met Alitalia in de aanbieding. Soms reageren de thuis maatschappijen ook maar meestal niet.

Gesloten